reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marzenka napisała esa !! ma skurcze co 8-10 min:-) i bóle krzyżowe:-:)-( Damian już jedzie do niej, jakby co da znać i się boi:-:)-(

jesooo , ja też się denerwuje:baffled:

Czesc laseczki
Wow to moze jeszcze dzis ciociami zostaniemy:-D:-DMarzenko 3mam kciuki zeby szybko i sprawnie poszlo.
Łłłłooo matko ja sie modlilam zeby tylko krzyzowych bóli nie miec i chyba podzilalalo bo nie mialam.
Beti witaj w klubie ja tez nie wyspana dzisiaj i cala obolała.Dzis spalismy we troje i córcia mnie skopala,wiercila sie i ganiala po calum łózku.Na szczescie tatus wstal wczesniej nakarmił drania i nasza delikwentka usnela mu na rekach przynósł mi ja spowrotem na góre i pospalysmy do 12tej:-):-)
Czesc Madzia -melduje sie :-D:-D:-D
Milego dnia kochane.Jak sie Kajucha obudzi idzimy na shoping,a takiego mam dzis lenia ze szok

hej Befatka:-) no ciotkami zostaniemy:-):-):-), ale chyba jeszcze nie dziś:-( cos mi się tak wydaje, jadą do szpitala, pisze, że bóle jakby ustaly, ale krzyżowe bidula ma
martwi mnie to bo pisze ze głowa jej pęka, zimno i gorąco na przemian, mdli i brzusio twardy...kurde dziewczyny to normalne:confused:?

O matko to juz....:szok:
oj ale fajnie,wspolczuje jej tych boli bo mialam krzyzowe z szymonem i nie bylo fajnie...ale da rade a potem szybko zapomni...:tak:trzymam kciuki zeby szybko jej poszlo...

czekam na wiesci beti pisz jak tylko cos sie dowiesz

papa spadam wypic kawke z meniem pa:-)

słuchajcie Marzenka napisała, że zostawili ją wszpitalu ze wzgl na te bóle głowy, akcja porodowa ustała:confused:
to chyba coś nie tak:confused:

Kurde nie chcialam wczesniej pisac zeby jej nie straszyc ale oby to nie bylo zatrucie ciazowe bo bóle glowy,nudnosi i obrzeki to same wiecie obym nie miala racji tfu... tfu...Ale martwie sie jak pewnie my wszystkie na szczescie jest juz w szpitalu pod opieka lekarzy i MUSI BYC DOBRZE!!!
Uciekam sprzatac i kapac malusia

jestem jestem, podczytuje Was kochane...
sorki ale nie mam sil na pisanie, mam depreche od paru dni... i nic mi sie niechce :-( wybaczcie mi.... mam nadzieje ze u mnie sprawy szybko sie powyjasniaja...

zdrowka dla marzenki i dzidzi !!!!!!!

witajcie mamusie..:-):-)
myslalam ze to juz beda jakies wiesci od marzeny ze ma juz dzidziolka przy sobie a tu cisza...beti kochana daj cos znac...:tak::tak:

u nas oki,wstalismy o 7 teraz ide kawe robic i zjadlam na sniadanie pizzerke maz mi kupil pycha :-):-)

Larvunia trzymam kciuki zeby wszystko poukladalo sie po twojej mysli :tak::tak:

milego dnia papa

reklama
hej słońca:-):-)
Larvunia co jest kochana? coś z dotacją?
Befatka obyś jednak nie miała racji
Madzia o 7 to ja jeszcze na drugi bok się przewracałam:-)

słuchajcie właśnie dzwoniłam do Marzenki bo wiadomo jak to przez sms:-) akcja porodowa ustała, czuje się dobrze prócz tych bóli głowy, robili jej wczoraj badania, ale nie wiedzą dlaczego tak się dzieje, była pod kroplówką, będzie się dziś pytała, czy puszczą ją do domku bo tak samo może tam też leżeć
generalnie się pośmiałyśmy , że takie zamieszanie, a tu Danielek bunt zrobił:-):-):-)a kopie wierci się niesamowicie:-):-) pozdrawia i całuje Was i jak co to będzie pisać:-):-)

no to czekamy:-), mam nadzieje,że te bóle przejdą

Do góry