reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no mam nadal te bole ale nie takie mocne,dzwonilam do gin ale ktos inny odebral i kazala przekazac ze jak cos bedzie sie dzialo to od razu mam jechac na oddzial tam beda wiedzilei co robic,jak sie nie zaczyna to choc zobacza czy wsyztsko ok i ktg zrobia wiec mykam,
beti kochana ja nie mam nic na kacie,ale jesli zostane na odzdziale to napewno sie odezwe,
buziammmmmmm:-)juz chcialabym byc po:-)
gin chyba na urlopie bo bedzie dopiero w poniedzialek,wiec tymbardziej wole jechac chocby na te badanie bo myslalam ze jak nie pojade to jutro do niej na wizyte pojde,
i chyba jakos mi niedobrze................................

Czesc laseczki
Marzenka
mnie bardziej niepokoja te codzienne bóle glowy.
Ból brzucha to jak laski pisza moze sie juz powolutku zaczyna.Dzwon uparcie do ginki niech Cie obejrzy moze masz juz jakies rozwarcie.A wymioty tez mialam od zgagi tylko i wylacznie wiec 2h przed spaniem pilam tylko wode bo inaczej masakra byla i pogadanka z panem klopem.
A jak bedziesz miala okazje to pospij jeszcze zebys byla wypoczeta w razie porodu
Milego dnia i czekam z Wami na rozwój sytuacji
Buziaki

Witaj Beti juz troche lepiej sie czujesz??
Marzenka swieta racja lepiej pojechac niech sprawdza niz pózniej zalowac ze sie nie pojechalo

hej
befatka nie wiem czy pracuje moj w niedziele, on moze juz jutro nie isc do pracy tu wwszystko na ostrzu noza sie kreci :baffled: nic nie wiadomo....

z urzedem pracy lipa... w ostatnim tyg strasznie duzo chetnych podan dalo, ale bedziemy sie starac... a jak nie to mamy jeszcze inne opcje -kredyt. ehhhh tyle jeszcze do zrobienia.
pochwale sie tylko ze mam juz lokal zaklepany :rofl2:

..ide do wanny

ps.marzenka czytalam z zaartym tchem co tam sie dzialo ostatnio u ciebie.... jeszcze niech dzidzia posiedzi ja wiem ze ty niespokojna jestes i chcialabys byc juz po wszystkim (tez tak mialam)..ale wytrzymaj :tak: buzka!
beti zdrowka zycze!

Witam wieczorowa pora!!
mi maly dal pokaz histeri darl sie dobre 20 minut i nie wiem o co chodzilo,stal w kuchni i wyl :crazy: az w koncu polozlam go na wyro i zasnal nawet nie wypil mleka....

ciekawe kurka co u Marzenki...nic nie pisze moze pojechala na szpital..

Larvunia,to kupasno zta praca u twojego mena...ale pociesz sie ze nie tylko u was :no:
fajnie ze masz lokal zaklepany,trzymam kciuki aby cos ruszylo w twojej sprawie...

bede lukac jeszcze:-)

hej słonka ja wpadłam na chwilkę powiedzieć dobranoc
głowa pęka
Marzenka obiecała pisać, jak rano się nie odezwie, to będę do niej dzwonic

buziaczki :****

reklama
juz wrocilam:-)
to skurcze przepowiadajace normalne,zrobili mi ktg i badanko rozwarcie prawie zadne no troskzu na opuszek palca,szyjka skrocona a tak poza tym wszystko ok,ale jak wspomnialam o tyhc bolach glowy i ze twarz mnie boli to sie pytali czy tyl glowy mnie nie boli a ja ze nie,byli zdziwieni,zmierzyla cisnienie i bylo podwyzszone potem chwile odczekali i zrobili drugi raz wyszlo ok,wiec wypuscili ale malo brakowalo zebym zostala.

Do góry