reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Aaaa Beti to nie bunt dola mam dzisiaj deprecha mnie chyba dopadla jakas jakbym mogla to przeganialabym caly dzien w pidzamie albo wcale nie wstawala.
Nic mi sie nie chce jestem ospala i wszystko mnie drazni albo poprostu to zlewam nawet z mala nie bylam na dworku tylko Jacek ja wzial na 15 min do ogrodu.Jedyne co mi poprawia humor to jak patrze na ciagle rozesmiany dziubek mojej myszki.
Bromu nigdy nie bralam zaras sprawdze na co to.
Larvunia-wydrzyj od nich jak najwiecej kasy.Na dzien dzisiejszy nie pytam co za biznes co by nie zapeszac.Powodzenia
.Na swoim zawsze inaczej i nikt nad glowa nie pier*****tym tyrym tym
Marzenka ja dzis mialam na obiad kebaba tylko takiego taureckiego i z szaszlykiem z kurczaka,jagnieciny i czegos tam jesze.Tylko ze ze swiezo pieczona bula a nie taka tostowana choc te tostowane tez sa super
Madzia dobranoc ale Twoje dzieciaczki szybko wstaja:szok::szok:Moja dzis wstala o 8.30 bo tata sie do nas wgramolil i musialysmy odespac popoludniu bo taka godzina to swit dla nas jeszcze

Spadam i ja spokojnej nocy

reklama
witajcie:-)
ja dzis jakas nerwowa jestem i niespokojna,
w nocy tez bralo mnie na wymioty i wstawalam 3 razy do wc,ale to napewno przez to ze wczoraj przed snem wypilam prawie litrowy sok z czarnej porzeczki:-)taka mialam chcice:-D
te wymioty to juz drugi dzien z rzedu pozniej zadzwonie do mojej gin i pewnie jutro pojde na wizyte:-)tylko dziwne ze tylko wnocy a w dzien ok jest:-)
ok ide popakowac te duperele do kartonu apotem bede odpoczywac :-)
buziaczki

hej skarby:-) ja to tak do południa, to ledwo zipie:baffled:, potem jest ok w miarę:-)
Marzenka, kurcze a czemu te wymioty?:baffled::baffled:, idź do gina niech Ci powie
Befatka bo to ta pogoda już tak na nas działa, ja chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witaj beti:-)
czemu te mdlosci to pojecia nie mam ale mysle ze to moze spowodowane przez to ze sie wtedy uderzylam,bo od tamtej pory je mam,moze jeszcze nawet dzis pojade z moim do sulechowa jak cos,to zalezy co ona mi powie,
ja juz sobie leze i odpoczywam:-):-)
jakos se miejsca znalesc nie moge na lozku bo wiecznie mi zle,wszystkie pozycje znudzily mi sie hehehe
moze pospie:baffled:

kochane chyba sie cos zaczyna,od 14 mam bole miesiaczkowe i tylko w ole brzucha i chyba sa coraz mocniejsze,i nawet niewiem czy sa odstepy bo chyba sa caly czas tak mi sie wydaje,kurde...... dzwonie do moejj gin ale nieodb,

Hej kobietki...jak tam dzionek mija??
u nas oki,male zakupki z rana potem obiadek i teraz bylam na spacerku ale sie rozpadalo...:tak:
jutro na wekend znow jade do tesciowki bo maz tam do swojego mechanika kuzyna jedzie....
a i robilam dzis salatke z makaronu to zabiore do tesciowki:-) co by nie bylo ze z pusta reka ciagle przyjezdzam :-D:-D

a i przyszla dzis posciel hani jestem zadowolona,we wtorek zamowilam a dzis juz doszla szybko:-)

Marzenka a jak czesto masz te bole? co ile minut??
moze to juz to...nie stresuj sie tak szybko nie urodzisz zdazysz dojechac do szpitala....
a jak gin nie odbiera to zadzwon na pogotowie niech cie zabiora jak masz juz co 10 minut te skurcze to lepiej dzwon
:tak::tak:

no prosze ale na wiadomość weszłam:szok:
Marzenka spokojnie ,może to jeszcze nie to, licz co ile
możesz tak mniej więcej ile trawają i co ile?

jestem jestem,zasnelam wmiedzyczasie i sie obudzilam z lekkim bolem ale teraz ok,jka mnie wzielo pare min po 14 to tak mialam z pol godz i raz sie nasilil,o 14.40ustalo i dopiero sie pojawil o 15,20 no i potem zasnelam i niewiem a jak sie obudzilam to mialam tylko chwilowy z 2min,ide sie polozyc dalej bo glowa mi peka i spac mi sie chce,jak cos dam znac
buziaki
ale czy to normalne ze w tych bolach maly sie wierci???

reklama
Marzenka pisz nam na biezaco,moze to juz sie pomalu sie zaczyna...
mnie wzielo w niedziele o 6 rano mialam co 15 minut skurcze a popoludniu mi przeszlo a w poniedzialek znow to samo rano i popoludniu szymon sie urodzil :tak::-)
a Danielek kreci sie bo pewnie juz u ciasno...

Do góry