reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

piekna to dopiero teraz nabralam ochoty na jakis alkohol:-)
ja ostatnio pilam jakos chyba w czerwcu i to piwo z soczkiem:-):-)
to ja z was najmlodsza bede heh:crazy:
a ile mas zbrac tgeo bronka??
ja juz dawno w domku odpoczywam ciagle,bylismy w mieszkaniu moj mi przewiozl komode ale wiecie co nie mam sil wykladac znow tego wszytskiego,ale bede musiala:-)
kurcze troche lipa bo jutro mielismy przewiesc szafe biurko komode lawe i kanape bo to tylko zostalo ale okazalo sie ze transportu nie mamy:crazy:
w najgorszym wypadku moj przewiezie w audi bo szafy moze skrecic ale lozka juz nie:angry:
jutro cos bedzie kombinowal:-)
jutro z rana jeszcze czekaja mnie zakupy do domku bo trzeba kupic koniecznie kilka rzeczy bo sa niezbedne,a wtygodniu to lipa bo przeciez taki kawal do miasta nie bede leciec.:-)
a i dzisiaj jeszcze kupilismy klamki do naszych drzwi,kurcze coraz bardziej podoba mi sie moja chatka z checia bym z niej wogule nie wychodzila:-)
tylko neta bedzie brak i nawet niewiem kiedy bedziemy miec:crazy:

reklama
no kurcze właśnie ten brak netu mnie martwi:-( a długo go tam mieć nie będziesz?,no mam nadzieję, że odezwiesz od czasu do czasu jakimś esemeskiem??:-):-):-)

a ile radości jak już będzie wszystko w domku:-):-) pamiętam jak my się wprowadzaliśmy, cieszyliśmy się też z każdego drobiazgu:-):-)
porób foteczki jak już będzie gotowe:-):-)

no to jeszcze po jednym:-):-):-)

Sorki to byla próba bo mi bb cos sie chrzanilo
Napisalam ok5 postów i doopa
A mianowicie pisalam ze moje kochane pijaczki pija beze mnie;-);-);-):-D:-D:-D
Beti ze mnie tez alkoholik jak z koziej *****trabka.Oczywiscie wszystko zwalam na ciaze bo sie odzwyczailam od picia i teraz 1browar mnie powala:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale mówia ze trening czyni mistrza:-D:-D:-D
Marzenka my tez sie strasznie cieszylismy domem -jak murzyn blaszka normalnie a najbardziej to chyba ogrodem w letnie dni i wieczory:-):-):-)

hej
wiecie co...
jak byma w srode na zebraniu w firmie to kolega mial imieniny, dal kazdemu po troszku szampana kawal ciacha i zrobiloi sie na chwile przyjemnie...a nie ja o tym... a mianowicie jak mnie walnelo po glowie i nagle sie goraco zrobilo od tego szampana! SZOK. Musialam usiasc bo swiat wydawal sie nagle taki piekny i wirowal i wirowal :rofl2: hehehe.. ale trwalo to tylko chwile :dry: ...a tak bylo juz fajnie :sorry2:

hej słońca:-):-)
Befatka a ja myślałam, że Ty nam tu chińszczyzny kazesz się uczyć
ja to też mam kiepską głowę, a piwka to nie za bardzo, wolę winko, ale fajnego drineczka:-):-):-) z piwka to tylko redsa:-):-):-)
Larvunia witaj kochana, taaak mamy weekend:-):-):-)
a ja ostatni dzień dziś zwolnienia:-)a szampan to tak właśnie szybko kopie:-)i tak fajnie się robi w głowie:-):-):-)

no to po jednym my pijaczki:-):-):-)

zaklepuje ten pierwszy czerwony :rofl2: ...mjami, ale bym sobie golnela taki... beti ty to nam chcicy zawsze narobisz :-D ....ale zaraz zaeraz,...mam gdzies ja czekoladki z whiskey :rofl2: hehehe...
hhhmmmm... mjami... dobre :tak::-):-):-)

oooo nieeee ja tez chciałam ten czerwony:-p:-p:-):-):-) hehe
no dobra wezmę zielony:-):-):-)
daj czekoladkę z whisky:-):-):-):-)

te to muszą smaczniutkie być:-):-):-)

łłłłłłłłłooooooooo... beti wygladaja rewelacyjnie :tak:
musimy sie wybrac jakos na jednego co ?
rozgladalam sie dzis u Was beti po lokalach... jest gdzie isc na kawe czy drina ;-) Wczesniej jakos niezauwazalam u Was nic :sorry2: Nie powiem ci ulicami ale pare lokali fajnych sie wydawalo :tak: A Twoj gdzie bedzie? :-)

reklama
coś Wam puszczę do tych drinków na rozluźnienie po całym tyg pracy:-):-):-)
generalnie nie jest to mój typ muzyki, rzekłabym diametralnie różny:-):-):-)ale podoba mi się:-):-)

[video=youtube;pvazJPZqxus]http://www.youtube.com/watch?v=pvazJPZqxus[/video]

Do góry