reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

moj byl caly czas na korytarzu ale doktor poszedl go zawolac zeby mnie troche rozweselil przed tym drugim cisnieniem:-)
dobra mykam cos zjesc bo glodni jestesmy,

reklama
no to fajnie Marzenka ze jest ok,i przeszly te skurcze
trzymaj sie kochana...

ja zajrze dopiero w niedziele wieczorkiem lub poniedzialek rano jutro rano wyjezdzam wiec trzymacie sie papatki :-):-)

madzia wcale nie przeszly,ale tez nie sa silne wiec wytrzymale:-)
ty to masz dobrze ciagle gdzies wyjezdzasz:-)
ja cos zjem i ide nynki,no moze jakis film obejrze,
a moja gin na urlopie jest,
wiecie co ja juz sama niewiem o co tu chodzi bo ja ciagle myslalam ze to 38tydz a tu 37 wiec jeszcze mam czas,ale wkurza mnie to ze jakos tak dziwnie to wszystko jest bo on do mnie ze termin mam na 18go a ja do niego ze na 9go ale nigdzie nie ma napisane ze zmienil sie,wiec doszlam do wniosku ze nie ma sensu patrzec na te cholerne daty bo mam tak na 9,18,24,no idzie zwariowac !!!!wiec jak danielek bedzie chcial wyjsc to bedzie dobrze wiedzial kiedy sam se wybierze pore:-D
a tak wogule to jestem juz spokojna:-)
dobranoc

hej
marzenko kochana a wg USG na kiedy masz termin?
ja urodzilam wg USG wlasnie.... (wg USG mialam na 9tego, a wg OM na 18tego) :tak:

..lece spac...buzka

No to swietnie Marzenko my tez juz spokojniejsze jestesmy:-):-):-):-)
Magda milego wypocznku u tesciowej
Dobranoc Marzenko,Beti,Larvuniu,Madziu i Danielku;-):-D:-D

hej:-)
larvunia wg usg mam na 24 marca to wychodzi ze bede w 40tygodniu ciazy,mam nadzieje ze do tego czasu to ja juz bede w domu z maluszkiem:-)bo jak se pomysle ze jeszcze tyle mam sie meczyc to az strach mnie dopada,ja juz sil nie mam a co dopiero pozniej,nawet zlozka mi ciezko sie podniesc:-)
mam wielka nadzieje ze jak pojde na wizyte 6go to ona mi powie ze mam juz odstawic tabletki,bo ztego co wyczytalam na bb po 3 dniach od odstawienia powinnam urodzic:-):-):-):-)
ja od samego rana jakas slaba jestem,chyba kawe sobie strzele,
dzis mamy troche zalatwiania w koncu jutro przeprowadzka:-)
takze jak cos to pozniej sie odezwe
buziaczki

hej dziewczynki:-)
wpadłam zobaczyć co u Marzenki i lece dalej bo mam zaraz klientkę
później napisze
buzia dla wszystkich:-)

hej beti:-)
a ty jak sie dzis czujesz?chyba dobrze skoro masz klientke cio?
my juz po miescie,teraz sobie leze i odpoczywam bo po obiedzie do domu jedziemy,dzis mi przewiezie juz komode fajosko:-):-):-)
dziewczyny wiecie jak ja sie ciesze ze to juz!!!!szczerze to myslalam ze sie tej chwili nie doczekam ale jednak:-D
w koncu bede miec duzo miejsca w szafach i wszystko na swoim miejscu,bo tu w pokoju z wszystkimi rzeczami to poprostu jedna wielka masakra i tyle:-)
gdybym nie byla w ciazy to z tej radosci upilabym sie,a tak lipa,ale tak a propo mam ochote na winko oj mam:-)
szkoda tylko ze jak bede karmic piersia tez mi nie wolno bedzie:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
właśnie weszłam na chwilkę:-):-)
powiem Ci kochana, że tak przez okno trochę:-):-):-)
grypsko jakby przechodzi, ale bronek się daje we znaki i jakaś taka nie kumata jestem za bardzo:-D:-D:-D
super, ze domek nabiera kształtów:-):-), a napijemy się wszystkie razem jak Befatka przyjedzie i zlot zrobimy:-):-):-)Ty już urodzisz, tylko właśnie będziesz karmić
ale zanim przyjedzie to moze już nie:-):-)
ana winko powiem Ci też właśnie nabrałam ochoty ale antybiotyk z Bronkiem alkoholu nie lubią więc jesteśmy dwie abstynentki teraz:-):-):-):-)
ale co tam lampeczkę czegoś kolorowego sobie strzelimy:-):-):-)

Do góry