reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oj,kochana ty tu tylko smaka mi robisz uwielbiam kebaby :tak::tak:i tego typu jedzenie....

widze ze u ciebie zaczal sie juz 37 tydz powazna sprawa :-):-)
choc ja hanie urodzilam w 41 :szok:..a Szymona normalnie..
ja objadlam sie wafelkami,a teraz wcianm kanapke z paprykarzem tak mnie cos naszlo na paprykarz :-D:-D
a na dworku cos tam sobie pada...

reklama
wstałam na chwilę,ale kosmos dalej jest:baffled:
też właśnie pomyślałam o Larvuni,jak ona tam dziś,mam nadzieję,że się jakoś trzyma
Marzenka jedz takie rzeczy póki możesz ,bo później to już doopa:-):-)
Madzia wiesz co nie wiem czy u nas, ale mam tel do kuriera,który mi przywozi (chyba jeszcze mam):-):-):-)
idę dalej do wyrka:-)

o kochana jakbys mogla mi podac moze sie przyda czasem...
a skad ten kurier jest??

madzia wg pprzedniej daty tzn na 18marca to 37tydzien ale przeciez termin mi sie zmienil na 9 marca wiec dzis juz 38tydzien:)
mam nadzieje ze do 40tyg nie bede musiala czekac:-)
ja tez ide sie pobyczyc z moim:-)

laski ja biore ten lek na skurcze feneterol gin mi powiedziala ze mam brac dopoki ona mi nie powie zeby odstawic,a ja tu czytam na bb ze jak sie bierze go to skurczy nie bede miala i ze powinno sie odstawic i dopiero wtedy skurcze,no i teraz se mysle co ja mam robic,bo pewna jestem ze jakbym go nie brala to bym juz urodzila a wizyte mam dopiero 6go a termin na 9go dla mnie to za daleko,bo jakas taka niepewna chodze i wolalabym isc szybciej,tymbardziej po tym jak przeczytalam na lutowkach ze jedna wdomu urodzila:crazy:niechcialabym by mnie to spotkalo....a co bedzie jak moj bedzie w pracy a sie zacznie a zanim on przyjedzie to zdobre pol godz do tego dojechac do sulechowa,,,kurde wolalabym juz lezec w szpitalu i mialabym mniej zmartwien:crazy:

reklama
Hello,melduje sie filmy obejrzane, synek spi a corcia oglada baje :-)

Marzenka ale ci zazdroszcze pizzy ....ja ciagle zastanawiam sie zeby zrobic sama pizze ale znajac moje zdolnosci to ciasto mi nie wyjdzie...:no::-D:-D

macie jakis prosty i sprawdzony przepis na ciasto na pizze??....

Larvunia pewnie zazywa ciepla kapiel....:tak:....

Do góry