reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc laski
Beti duzo zdrówka kochana
Marzenka ja tez juz nie moge sie doczekac kiedy zobaczymy Twojego maluszka:-D:-D:-D
Madzia-ale gwiazda sobie posciel wybrala :-D:-Dsliczna jak na ksiezniczke przystalo:-):-)lózko tez mi sie podoba
Larvunia wspólczuje stresów w pracy jak pracowalam w IM to tez caly czas nerwówke mialam i bylam chuda jak patyk przez ten stres.
Ide z mala pochodzic po ogrodzie bo nie chce mi sie z wózkiem lazic a tak to mala sobie podrepta za raczke

reklama
jak milutko ze az tyle naskrobalyscie:-)
no smiac mi sie chce bo mojego mama nadal niewierzy ze juz na sobote sie przeprowadzamy:-)
kochane jak tak dalej pojdzie to ja niewiem czy ja cokolwiek porobie tu do konca,wprawdzie wiekszosc juz mam tam poukladane a tu juz pustki jednak trzeba zostawic po sobie pozadek itd:-)a mi juz sil brakuje,przed chwila pranie wieszalam na suszarce,moj mi pomogl ale dajcie spokoj czuje sie jak stara babcia emerytka:crazy:
co ty Larvunia gadasz wszedzie od a zaczynam hehe:-)nawet niewiedzialam:-)
kurcze widze ze u ciebie lipa zaraz bedzie,widzisz kochana wszystkich nas ten kryzys dopada,kazdego w jakis sposob,,,ale nie martw sie trzeba myslec pozytywnie i pamietaj ze w koncu przyjdzie ten dobry czas,
ja u siebie tez gdzies po 5 miesiacu mialak kryzys,wszystko sie walilo,ale teraz wszystko sie dobrze uklada i zycie nauczylo mnie w osttanich miesiacach ze trzeba brac na luz,no inaczej sie nie da:-)trzeba sie dobrze nastawic:-)
a wczoraj jak sobie lezalam to mi sie az plakac chcialo z tego wszystkiego bo praktycznie naraz spelnia sie moje dwa najwieksze marzenia:-):-)
larvunia poprostu twoj pracodawca dobrze wie ze teraz trudno o prace i dlatego was traktuja jak smieci i marne pieniadze daja,bo kazdy teraz praktycznie trzyma sie swojej roboty jak tylko moze,
Magdamir widze ze u ciebie duzy przyplyw gotowki:-)posciel sliczna a lozeczko tez bym takie wybrala dla swojego dziecka,sliczne jest:)
u nas tez duze zakupy nas czekaja,lozeczko mamy od znajomych pozyczone na jakis czas ale ja tylko wplyna pieniazki to idziemy kupic nowe bo tak czy siak trzeba bo wiecznie na pozyczonym nie bedziemy, i od razu fotelik i moze i wozek:happy:zobaczymy ile bedzie pieniazkow:-)
Befatka milego spacerku,ja dzis bylam w sklepie tylko i tak sie zmeczylam ze az sie boje pomyslec co to bedzie jak w najblizszym czasie nie urodze,bede sie tak meczyc i meczyc:baffled:
cala buzia mnie boli...........chyba puchne..............:baffled:

Marzenka zadzwon do swojego lekarza. lub poloznej.Buiza nie powinna Ci puchnac nogi to wiem czesc kobiet tak ma.Nie chce Cie straszyc ani nic z tych rzeczy ale lepiej zebys sie upewnila tak dla mojego i Twojego spokoju.

mojej kolezance puchla,narazie nie widze zeby napuchla ale tak jakby pomalu czuje,no zobaczymy,do tego glowa mnie boli,
to racezj normalnie kazda inaczej przechodzi ciaze:-)juz po spacerku?a jaka u was pogoda?
piekna a jak tam wasz kredyt?duzo teraz wiecej placicie niz normalnie?

ooo są wszystkie jak fajnie:-):-):-)
Larvunia otwieraj szybko to co chciałaś i miej go serdecznie w D..., nie ma sensu się stresować, ja jeszcze troszkę i też spadam na swoje,praca napewno cięższa,ale za to spokój psychiczny bo wiesz , że robisz na swoje:tak::-)
Madzia zakupki cud malina:tak::-):-):-)
Befatka Ty już nie łaź po tym ogródku, bo ciemnica się zrobiła i jeszcze dziecie zgubisz:-p:-):-):-)chodź tu do nas:-):-):-):-)
Marzenka i tu racja dzwoń do lekarza, czy tak ma być i melduj nam tu szybciutko:-):-):-)

beti priva masz , ptaszki ciwierkaly mi ;-):-)

witam wieczorowo...
mlody zasypia, a ja ide zaraz do wanny, jutro wstaje o 4.00 :dry:
moze jutro wypowiedzeniem rzuce :dry: jak mnie wnerwia na zebraniu... i wcale nie bede sie tej pracy trzymac!:crazy:

befatka jak tam po spacerku? u nas chlapa :sorry2:
marzenka zdrowka zycze tobie tez! juz tak nie puchnij nam bo odlecisz :sorry2:
magda no szalejesz kochana ;-) w szal zakupowy wpadlas :-) ladne rzeczy :tak:

Larvunia a w wiadomościach trąbili, że do Ciebie priv przyszedł:-):-):-)
poczekaj kochana jeszcze z tym wypowiedzeniem, zawsze to msc później, a dudu potrzebne będzie:tak::-):-)
i olej na razie wszystkich, pomyśl sobie wtedy o Marcelku i od razu będzie lepiej:tak::-):-):-):-)
kolorowych skarbie:-):-)

dobrej nocy mamusie :tak:
odezswe sie jutro, buziole! i 3majcie kciukasy zebym jutro szefola nie rozniosla i nie rzucila w niego wypowiedzeniem :sorry:

Dobranoc laseczki
e tam zaraz szaleje po prostu wpadla gotowka (urzad skarbowy) :-D
to musialam ja wykorzystac a zakup lozka od jakiegos czasu mialam zaplanowany :tak:

Larvunia to chyba niezle w tej robocie cie kurzaja skoro chcesz juz rzucac wypowiedzenie,ja trzymam kciuki tak jak prosisz....:-)

do juterka pa

reklama
Larvunia 3mam kciuki, aczkolwiek mówią, że pierwsza reakcja właściwa:-):-) więc jakby co pokaż mu co znaczy gniew kobiety:-):-):-)
Madzia ja też musiałabym poszukać łoża dla mojej chudej bo już czas:-) jutro pooglądam na allegro:-):-)

zmykam kochane moje
do jutra
kolorowych
buziaczki:-):-)

Do góry