reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry !!!

u nas pobudka na calego o 7..dzieciaki juz szaleja...:wściekła/y:

ja zaraz zaczynam zupke gotowac dzis robie zurek..dawno nie mialam :-)
Beti a jakie lozko chcesz kupic tez takie cos w tym stylu co ja??
zycze milego dzionka

reklama
hej hej:-):-)
wstałam ale jakaś taka umarta dziś jestem
Madzia nei wiem jeszcze zależy jakie sobie ta moja pępowinka wybierze:-), ale ma być wygodne, bo Pati ma nowe, ale spać tam to ja bym nei chciała, już jej też powiedziałam, że łóżko wymieniamy, bo na takim niewygodnym leżeć nie będzie:-)
jak tam dzionek?
Marzenka hop hop:-)
Befatka bunt czy co?:-):-)

hej kobietki:-)
ja mialam ciezka noc za soba,az plakac mi sie chce mam juz dosyc tego brzucholca,chce by juz dzidzia wyskoczyla.
w srodku wnocy bralo mnie na wymioty alew wpore sie obudzilam i ustalo,mysle ze to przez zgage,teraz juz spokoj ale taka zdechla jestem
jednak musze zebrac sily i tu popakowac pomalu pomalu i to zrobie,bo wpiatek nie dam rady (zalatawianie spraw)
do tego wszystkiego wczoraj jak bralam prysznic jak juz wychodzac poslizgnelam sie na cale szczescie nie upadlam ale za to uderzylam lydka o ten cholerny brodzik i teraz zmam siniaka i mi troche napuchlo i boli nie mam jak nogi polozyc bo bol meczy,normalnie tak bolalo ze myslalam ze na porodowce wyladuje od razu.nawet stanac na tej nodze nie moglam,teraz juz jest lepiej.......
dobra ide porobic bo nigdy tego nie skoncze a nawet spakowana do szpitala nie jestem,trezba to zrobic czym predzej..
milego dzionka zycze

witaj beti:-)
jak tam samopoczucie?
ja wlaczylam moja ulubiona muzyczke i moj maly danielek fika mi wbrzuszku:-)
lubi tak jak ja:-)

ja juz skonczylam swoja robote:-)i wcale sie nie czuje zmeczona:-)
beti a jak ztymi tabletkami co mialas zaczac brac?jak sie po nich czujesz?

hej słonko:-)
no to noc kiepska, dobrze,że się nie wywaliłaś w tym brodziku, jejo aż mnie zatrzęsło jak sobie pomyślałam co to by było
ja dziś wziełam już rano pół tabletki, teraz przez 3 dni znowu po pół rano i wieczorem, a potem po całej rano wieczorem
skołowana jestem jakaś,kołowrotki mam
idę poleżeć
buzia

no daj spokoj beti ja sie tak przestraszylam ze szok,,,,
i jak myslisz pomoze ta kuracja?idz sie polozyc,odpoczywaj poki mozesz :-)

hello,a ja sacze kawusie mam chec na czipsy ale brak ich w domu lipa :dry:...
m poszedl do pracki wiec do 23 sama z dziecmi a one robia sajgon w domu buduja sobie domy z kocow :szok:....
na obiadek byl zurek i frytki bo hania nie lubi takiej zupy i musialam jej frytki robic :tak:
ja mysle bo mam na sprzedaz lozko od hani z pokoju taka sofe rozkladana i nie wiem czy dac ja na alegro ale potem nie wiem jak to z przesylka by bylo....
Beti ty wiesz czy u nas w miescie jest jakis kurier co bym mogla dopytac sie o koszta przesylki itp....

Marzenka ty to nas straszysz,dobrze ze nic wiecej sie wam nie stalo :tak:...

Beti idz wypoczywaj,laska....

milego dzioneczka

witaj madzia:-)
za mna chodzi kawa taka z mleczkiem od 2dni i jakos tak sie zbieram i zbieram zeby ja zrobic,ciagle zapominam:-)
a my pojedziemy do domku a potem na pizze w koncu:-):-):-):-)
ale jeszcze kebaba bym se zjadla te suroweczki najbardziej i ta bulke chrupiaca:-)moze tez namowie mojego:-)w koncu za chwile juz nie bede mogla jesc takich rzeczy:baffled:
no ale ta suroweczka to zawsze jest taka ze swiezych warzyw mniam mniam:-)
hmm ciekawe jak tam larvunia w pracy.....

reklama
wstałam na chwilę,ale kosmos dalej jest:baffled:
też właśnie pomyślałam o Larvuni,jak ona tam dziś,mam nadzieję,że się jakoś trzyma
Marzenka jedz takie rzeczy póki możesz ,bo później to już doopa:-):-)
Madzia wiesz co nie wiem czy u nas, ale mam tel do kuriera,który mi przywozi (chyba jeszcze mam):-):-):-)
idę dalej do wyrka:-)

Do góry