reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

tak kochana na zwolnieniu, nie dałam rady, tak mnie choróbsko wzieło
dostałam antybiotyk i jestem w domku
ja też idę do wyrka bo w głowie magiel
buzia:**

reklama
pewnie do konca tygodnia masz l4:)
no i dobrze odpoczniesz sobie troszku:-)
a ja juz myslalam ze porod sie zaczyna ale to tylko te skurcze przepowiadajece wiec ok:-)

tak Marzenko do końca tyg:-) fajnie by było gdybym nie była taka chora, wtedy to napewno bym odpoczęła:-):-)
a czop Ci już odchodzi?

to jeszcze masz czas:-)
ale z drugiej strony to ja też już się Danielka doczekać nie mogę:-):-)

kochana a co ja mam powiedziec:-)
wlasnie mnie moj maly brzdac obudzil,wierci sie jak tylko moze:-)
a mnie ciekawosc zzera co on tam wyprawia:-)
a ja mam ochote na popcorn:-):-)zrobie jak moj wroci:-)
a wczesniej wzielo mnie na drazetki pomaranczowe i jogurtowe:-)
a na obiad mam buraczkowa:-)mniam
a zgaga wciz mnie pali i pali,tabletek juz od kilku tygodni nie biore,mleko pomaga:-)

hej
heheh marzenka niezly post wszedzie od "a" zaczynasz :-D

u mnie nadal chmury...i to ciemne....
nie dosc ze u mnie kiepsko to jeszcze mezulek na zwolnieniu zaraz bedzie.. wszedzie sie sypie :-( a oboje bezrobotni byc nie mozemy :-(..masakra.

ja juz w domku. Pier...e te prace ! :crazy: Traktuja jak smiecia, same wymagania i kase do bani... :-(

witam laseczki ja dopiero teraz bo dzis jakas zabiegana jestem:-)
z rana do miasta na zakupy,potem szybki obiad i dopiero teraz kawe wypilam
kupilam dzis dla mlodej taka posciel wybrala sobie sama
Pościel BARBIE DIAMOND 140x200 ~ NOWOŚĆ !!! (554583975) - Aukcje internetowe Allegro
chodzilam po miescie to lipa nic nie maja,i zamowilam na alegro :-)
mlody mnie dzis wnerwia taki z niego zlosnik sie zrobil ze szkoda gadac wymusza na calego...
a no i pochwale sie jeszcze ze dzis dla hani kupilismy jeszcze lozko jednoosobowe tez na alegro:-D
takie cosik...
MAGNAT - Łóżko Ania 90x200 + MATERAC gr. 10 cm (554922444) - Aukcje internetowe Allegro
no to koniec chwalenia sie hihi...

Marzenka to widze juz przeprowadzka tuz tuz...ale fajowo...

Beti tobie duzo zdroweczka zycze le ile sie da w wyrku :tak:

larvunia skarbie co tam sie dzieje u ciebie w pracy??...

narazie pomykam bo maly sie wkurza....milego popoludnia papa

reklama
hej larvunia a co sie dzieje??...

a maz czemu na zwolnieniu wywalili go z pracy??
teraz wszedzie cienko u mego meza w robocie tez nie za wesolo,maja teraz 7 osob zwolnic...2 tyg siedzial w domu bo zastoj zamowien brak ale narazie chodzi....

po burzy wychodzi slonce wiec bedzie dobrze
:tak::-)
:-)

Do góry