reklama
marzenka21
Fanka BB :)
hello:-)
my zaraz smigamy nad jeziorko
:-) milej niedzieli:-)
my zaraz smigamy nad jeziorko
:-) milej niedzieli:-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam się niedzielnie...wreszcie mam chwile by zajrzeć bo przez cały czas mój ino siedzi:-):-):-) my chyba znów pojedziemy nad wodę, zobaczymy...
Daffi, Marzenka, madziarena fajnie żeście się spotkały, szkoda że nie wiedziałam to bym się dołączyła:-(...ale może innym razem się wproszę...
Daffi, Marzenka, madziarena fajnie żeście się spotkały, szkoda że nie wiedziałam to bym się dołączyła:-(...ale może innym razem się wproszę...
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
beacia a co będziesz sobie żałować trochę adrenaliny nie zaszkodzi
marzenka21
ale jestem spalona przez slonceplecy to poprostu sa masakryczne
larvunia co sie stalo ze caly dzien przespaliscie?
ale jestem spalona przez slonceplecy to poprostu sa masakryczne
larvunia co sie stalo ze caly dzien przespaliscie?
ja spalam tylko... mlody nie... migreny atak mialam...
jej beacia... chyle czola ja tej muzyki nie znosze wrecz a Ty zachwycona ze BOYSi beda... chociaz dobrze sie bawilas? ja w domu glosno ich slyszalam i te bisy tez... nawet to "jestem szalona" bylo.... masakra dla mnie wybacz za szczerosc...
nio my zwialismy przed boysami ;p mlody sie wyszalal... naciagnol mnie na prawie 50 zl na rozne karuzele i poszedl spac... a nogi jak z kamieniolomow mielismy jak wrocilismy hehehehe... noooo i mlody niczego sie nie bal, w pierwzych chwilach tak niepewny byl, ale skubaniec chcial jeszcze ;-)
spotkalismy beacie i pozniej asienke
spokojnej nocy laseczki
jej beacia... chyle czola ja tej muzyki nie znosze wrecz a Ty zachwycona ze BOYSi beda... chociaz dobrze sie bawilas? ja w domu glosno ich slyszalam i te bisy tez... nawet to "jestem szalona" bylo.... masakra dla mnie wybacz za szczerosc...
nio my zwialismy przed boysami ;p mlody sie wyszalal... naciagnol mnie na prawie 50 zl na rozne karuzele i poszedl spac... a nogi jak z kamieniolomow mielismy jak wrocilismy hehehehe... noooo i mlody niczego sie nie bal, w pierwzych chwilach tak niepewny byl, ale skubaniec chcial jeszcze ;-)
spotkalismy beacie i pozniej asienke
spokojnej nocy laseczki
Ostatnia edycja:
marzenka21
reklama
Podziel się: