reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry w niedziele !!
w koncu u nas chlodniej jak fajnie...odrazu lepiej sie oddycha :-D:-D
my dzis planow zadnych brak moze pojade tylko do miasta sie poszwendac zobaczymy...
a wy spicie jeszcze??
zycze milego dnia :-):-)

reklama
bbrrryyyy...
wczorajszy dzien caly przespalam z malymi przerwami... eehh.. nawet na 1 min nie wyszlam z domu :dry:
dzis juz z psem na dworze bylam ,wiec moze bedzie oki ;-)

MILEGO DNIA

Witam się niedzielnie...wreszcie mam chwile by zajrzeć bo przez cały czas mój ino siedzi:-):-):-) my chyba znów pojedziemy nad wodę, zobaczymy...

Daffi, Marzenka, madziarena fajnie żeście się spotkały, szkoda że nie wiedziałam to bym się dołączyła:-(...ale może innym razem się wproszę...

ja spalam tylko... mlody nie... migreny atak mialam...

jej beacia... chyle czola :sorry2: ja tej muzyki nie znosze wrecz a Ty zachwycona ze BOYSi beda... chociaz dobrze sie bawilas? ja w domu glosno ich slyszalam i te bisy tez... nawet to "jestem szalona" bylo.... masakra dla mnie wybacz za szczerosc... :sorry2:

nio my zwialismy przed boysami ;p mlody sie wyszalal... naciagnol mnie na prawie 50 zl na rozne karuzele :szok: i poszedl spac... a nogi jak z kamieniolomow mielismy jak wrocilismy hehehehe... noooo i mlody niczego sie nie bal, w pierwzych chwilach tak niepewny byl, ale skubaniec chcial jeszcze ;-)
spotkalismy beacie i pozniej asienke :tak:

spokojnej nocy laseczki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry