reklama
C
ciasteczko
Gość
a co tu taka cisza, nikt nic nie pisze
larvunia kobito super bylo tylko daj znac jak sie czujesz biedulko:-(
starsza powiedziala ze frucio jest fajny zreszta bylo widac ze sie dobrze bawili
larvunia kobito super bylo tylko daj znac jak sie czujesz biedulko:-(
starsza powiedziala ze frucio jest fajny zreszta bylo widac ze sie dobrze bawili
Jak tam laski spotkanko dzialkowe ktore byly?? widze ze ciasteczko i ktos jeszcze??
a co tam larvuni sie stalo??
my po malowaniu masakra ,teraz bylam na zakupach jaki skwar bozesz ty moj...
a jutro jedziemy rano nad jeziorko z sasiadami i bedziemy sobie tam grillowac super dzionek bedzie !!
soadam na balkon sie chlodzic hehe :-):-)
a co tam larvuni sie stalo??
my po malowaniu masakra ,teraz bylam na zakupach jaki skwar bozesz ty moj...
a jutro jedziemy rano nad jeziorko z sasiadami i bedziemy sobie tam grillowac super dzionek bedzie !!
soadam na balkon sie chlodzic hehe :-):-)
jestem....
nio tak mnie ciacho wymeczyla ze w szpitalu wykonczona trafilam....
hehehe
a tak powaznie bol migrenowy mnie chwycil, nie wiem moze od slonca i tabsy nie pomagaly i do szpitala po zastrzyk pojechalam, ale juz lepiej mi małżonek stracha sie najadl tez przezemnie ale juz oki
CIACHO BYLO SUPER, powtorke trza robic
fotki jutro zgram... dzis nie ma sil ;-)
nio tak mnie ciacho wymeczyla ze w szpitalu wykonczona trafilam....
hehehe
a tak powaznie bol migrenowy mnie chwycil, nie wiem moze od slonca i tabsy nie pomagaly i do szpitala po zastrzyk pojechalam, ale juz lepiej mi małżonek stracha sie najadl tez przezemnie ale juz oki
CIACHO BYLO SUPER, powtorke trza robic
fotki jutro zgram... dzis nie ma sil ;-)
C
ciasteczko
Gość
larvunia jestem jak najbardziej za super super bylo
pewnie slonce dodalo swoje 3 grosze, nastepnym razem pod parasolem bedziemy siedziec hehe
pewnie slonce dodalo swoje 3 grosze, nastepnym razem pod parasolem bedziemy siedziec hehe
marzenka21
Fanka BB :)
daffi ja jutro bede u siostry od rana,daj znac,moj nr tel jest w kontaktach na zamknietych to sie odezwij bo ja nie mam twojego nr
niewiem ile czasu tez bede to zalezy kiedy moj slonczy swoja robote
takze czekamna kontakt:-)
a tak poza tym dzien zalatany mialam wczoraj przyjechala kolezanka z dzieckiem na noc,dzis bylismy wmiescie a potem nad jeziorkiem,dzien zlecial a ja padnieta jestem na maksa.
no no widze ze mala imprezka byla:-):-)ja tez pewnie bym wpadla ale za daleko mam
dobra znikam do wyrka:-)
niewiem ile czasu tez bede to zalezy kiedy moj slonczy swoja robote
takze czekamna kontakt:-)
a tak poza tym dzien zalatany mialam wczoraj przyjechala kolezanka z dzieckiem na noc,dzis bylismy wmiescie a potem nad jeziorkiem,dzien zlecial a ja padnieta jestem na maksa.
no no widze ze mala imprezka byla:-):-)ja tez pewnie bym wpadla ale za daleko mam
dobra znikam do wyrka:-)
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Czesc kobity
U nas gorąco wiec siedzimy cały czas w ogrodzie ,pluskamy sie w baseniku albo lezymy na kocyku albo poprostu gdzies sie z młoda szwendamy.
Musze sie Wam pochwalic.Pisałam Wam ze nie wiem jak sie zabrac za odpieluchowanie wiec dałam sobie na luz i jak mi sie przypomniło to srednio raz dziennie pytałam czy chce siku zazwyczaj było nieee i płacz.
Otóz 22czerwca moja córcia odpowiedziała tak hahaha i od tego momentu przez jakies 3 dni pilnowałam i pytałam czy chce i jak łapała sie za piske to ja sadzałam to był znak a po tych trzech dniach wołac zaczeła sama.Najlepsze jest to ze oznajmnia mi to pytaniem jakby ona mnie pytała mówi chcesz siusiu??Sama zdejmuje majtusie i siada
Dumna jestem na maxa no i po tyg suchej pieluszki w na noc i na spacery tez jej nie zakładam spokojnie przetrzymuje cała noc i dłuzsze spacerki
Sorki ze tak tylko o nas postaram sie reszte nadrobic jutro
Spokojnej nocy laski
U nas gorąco wiec siedzimy cały czas w ogrodzie ,pluskamy sie w baseniku albo lezymy na kocyku albo poprostu gdzies sie z młoda szwendamy.
Musze sie Wam pochwalic.Pisałam Wam ze nie wiem jak sie zabrac za odpieluchowanie wiec dałam sobie na luz i jak mi sie przypomniło to srednio raz dziennie pytałam czy chce siku zazwyczaj było nieee i płacz.
Otóz 22czerwca moja córcia odpowiedziała tak hahaha i od tego momentu przez jakies 3 dni pilnowałam i pytałam czy chce i jak łapała sie za piske to ja sadzałam to był znak a po tych trzech dniach wołac zaczeła sama.Najlepsze jest to ze oznajmnia mi to pytaniem jakby ona mnie pytała mówi chcesz siusiu??Sama zdejmuje majtusie i siada
Dumna jestem na maxa no i po tyg suchej pieluszki w na noc i na spacery tez jej nie zakładam spokojnie przetrzymuje cała noc i dłuzsze spacerki
Sorki ze tak tylko o nas postaram sie reszte nadrobic jutro
Spokojnej nocy laski
reklama
Podziel się: