reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

laski tel moj w kontaktach na tajnym jakby co... ja zbieram sie juz na dzialeczke, bo jade 1 autem do g-wa a moj ma na 8.00 do pracy. MILEGO DNIA :-)

reklama
Dzien dobry:-):-)
u nas dzis malowanko przedpokoju moj m ma wolne wiec dzialamy..:tak::tak:
a wam zycze udanego dnia..:-):-)

a co tu taka cisza, nikt nic nie pisze:confused:
larvunia kobito super bylo tylko daj znac jak sie czujesz biedulko:-(
starsza powiedziala ze frucio jest fajny zreszta bylo widac ze sie dobrze bawili:tak:

Jak tam laski spotkanko dzialkowe ktore byly?? widze ze ciasteczko i ktos jeszcze??
a co tam larvuni sie stalo?? :baffled::baffled:

my po malowaniu masakra ,teraz bylam na zakupach jaki skwar bozesz ty moj...
a jutro jedziemy rano nad jeziorko z sasiadami i bedziemy sobie tam grillowac super dzionek bedzie !!

soadam na balkon sie chlodzic hehe :-):-)

jestem....
nio tak mnie ciacho wymeczyla ze w szpitalu wykonczona trafilam....
hehehe
a tak powaznie bol migrenowy mnie chwycil, nie wiem moze od slonca i tabsy nie pomagaly i do szpitala po zastrzyk pojechalam, ale juz lepiej mi :tak: małżonek stracha sie najadl tez przezemnie ale juz oki

CIACHO BYLO SUPER, powtorke trza robic :tak:
fotki jutro zgram... dzis nie ma sil ;-)

larvunia jestem jak najbardziej za:tak::tak: super super bylo
pewnie slonce dodalo swoje 3 grosze, nastepnym razem pod parasolem bedziemy siedziec hehe

daffi ja jutro bede u siostry od rana,daj znac,moj nr tel jest w kontaktach na zamknietych to sie odezwij bo ja nie mam twojego nr:baffled::baffled:
niewiem ile czasu tez bede to zalezy kiedy moj slonczy swoja robote:tak:
takze czekamna kontakt:-)

a tak poza tym dzien zalatany mialam wczoraj przyjechala kolezanka z dzieckiem na noc,dzis bylismy wmiescie a potem nad jeziorkiem,dzien zlecial a ja padnieta jestem na maksa.

no no widze ze mala imprezka byla:-):-)ja tez pewnie bym wpadla ale za daleko mam:-D:-D:-D
dobra znikam do wyrka:-)

maezenko ja nie mam nr do daffi, sorki :sorry2:
dzwonilam doi niej kiedys ale widocznie nr nie zapisalam... nie wiem, ale nie mam.
Do katgen napisalam by mi podala ale nie odp mi...

Czesc kobity
U nas gorąco wiec siedzimy cały czas w ogrodzie ,pluskamy sie w baseniku albo lezymy na kocyku albo poprostu gdzies sie z młoda szwendamy.
Musze sie Wam pochwalic.Pisałam Wam ze nie wiem jak sie zabrac za odpieluchowanie wiec dałam sobie na luz i jak mi sie przypomniło to srednio raz dziennie pytałam czy chce siku zazwyczaj było nieee i płacz.
Otóz 22czerwca moja córcia odpowiedziała tak hahaha i od tego momentu przez jakies 3 dni pilnowałam i pytałam czy chce i jak łapała sie za piske to ja sadzałam to był znak a po tych trzech dniach wołac zaczeła sama.Najlepsze jest to ze oznajmnia mi to pytaniem jakby ona mnie pytała mówi chcesz siusiu??Sama zdejmuje majtusie i siada :)
Dumna jestem na maxa :D no i po tyg suchej pieluszki w na noc i na spacery tez jej nie zakładam spokojnie przetrzymuje cała noc i dłuzsze spacerki
Sorki ze tak tylko o nas postaram sie reszte nadrobic jutro
Spokojnej nocy laski

reklama
Do góry