reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hejka;-) widzę kolejne spotkanko się szykuje:confused::-)...może ja też się wprosze...jak mi zapasuje:-)

larvunia a widzisz Marcelkowi jakże się podobało na karuzeli...kto tam nie lubi tego z dzieciaków:-D moja ino by zobaczyła! a dziś basen!...pięknie, korzystajcie pewnie że tak!!!:tak:

Ja zaraz pranko wywiesze, potem obiad i placek z galaretką i truskawkami mojemu zrobie bo to wciąż po lodówce i szafach szuka słodkiego, łasuch jeden:-D:-D zmykam miłego dnia...

UUU a ja niestety w piątek do pracy a chętnie bym przyjechała :) a od poniedziałku zasłużony urlop z moją małą kryszynką i dużym mężulkiem nad morzem ehs .... 7 dni odpoczynku ... zwariować można już w tej duchocie w pracy

Halo:) to ja:) właśnie gotuje obiad a młoda ogląda świnkę pepe na komputerze:) wiec mam chwilę spokoju. Ja czuje sie nawet nawet tylko najgorzej to u mnie z sikaniem a zwłaszcza wieczorami co 5 min. A na usg idziemy dopiero 14 a 13 z amelka do kardiologa i pewnie znow dostaniemy skierowanie do szczecina na badania

katgen ja bede w piatek od rana u siostry pozniej moge sie z wami spotkac ok 11 godz pasowalo by wam?moze gdzies kolo rynku bysmy sie spotkaly?
zmykam poleniuchowac poki dawidek spi:-)

ej ja tez chce sie spotkac z Wami.... :sorry2:

a my po baseniku, mlody 2,5 godziny z wody nie wychodzil :szok: szczesliwy na maxa :tak: oczywiscie na poczatku byl bardzo nieswoj, badal teren itp, ale jak sie rozbrykal to wyciagac z wody musialam go sila bo mialam juz dosc :sorry2: Na zjezdzalnie nawet chcial, ale zagadywalam go ciagle ze za maly i bedzie sie bal... ale on ciagle chcial... no i na najwieksza wode sie pchal... szatan moj maly ;-)
w drodze do domku sie zdrzemna a teraz szaleje po domu, choc widze ze sil nie ma jak codzien ;-)
slonca u nas juz prawie nie ma, ale kurde jak duszno... pppfffuuu... masakra.

my juz drugi raz wróciliśmy z jeziorka :) Super jest tylko Izka mi z wody wyjść nie chce. Masakra jak gorąco....

reklama
my juz w domu odebralismy dzieciaki, rano o 10 wyciagnely dziadkow nad jezioro taplaly sie tam 2 godz i zero ludzi takie cos tez lubie hehe

Do góry