reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Siemka wszystkim !!
my wczoraj bylismy na miescie byly karuzele ale jakie :szok::szok:
bylo ich mnostwo super..takich hania jeszcze nie widziala :no::no:..
pozniej spacer na woda i zeszlo nam sie w sumie 5 godzin myslalam ze nogi to mi do dupy wejda :-D:tak:

marzenka moj tez ma plecy zjarane i steka bo go szczypia ciagle..:tak::tak:
a jak dawid kapal sie nie bal sie wody?

moje lobuzy jeszcze lezakuja w lozku a ja ide zaraz pranko powiesze i nie wiem co dalej...

a moj dzis ma sluzbe wiec jestesmy do jutra sami:baffled:
za niedlugo zmykamy do miasta i na rynek po warzywka na zupke ogorkowa:-)
tylko sie zastanawiam jaka ubrac bluzke:confused::confused::confused::confused:zeby calkiem sie nie spalic:baffled:

cos ty madzia wogule sie nie bal :-)
nawet jak bylo juz mu zimno,posiedzial troche na kocu pojadl to za chwile sam szedl do wody:-D
w aucie od razu padl biedulek :):):)
z tego co zauwazylam to tylko z tata chcial do wody :-)
ja tez na dzis planow nie mam,po poludniu jak dawid wstanie to pojde do mamy bo co ja bede robic.
a jak przyjde z miasta to za blok pojde na plac zabaw bo tam cien :-)i jakos czas zleci
zmykam myc gary

To fajnie ze maly sie noe boji..
a ty poplywalas tez??..bo ja to tylko przy malym bylam nad woda hehe ale i tak nie posiadam stroju :no::no:

a ja ide pranie powiesic bo juz wyprane :tak:

katgen kochana dostalam esa, najpierw zle sie czulam zeby miec sile odpisac a pozniej zapomnialam, przepraszam slonce, bedziesz wieczorkiem w domu?? zadzwonie :tak:

milego dnia raz jeszcze!!!!

hej hej dziewczyny
w koncu ma byc chlodniej ale i tak cieplo, dzisiaj pogoda jest idealna:tak:
dzieciaki zostaly wczoraj razem z psem sprzedane do dziadkow a dzisiaj chyba pojedziemy po nie moze i na obiad sie zalapiemy:sorry2:
a tak poza tym zaszylabym sie w gluszy totalnej na miesiac i nie wylazila, :sorry2:

reklama
Hej kasiu!
jak milo cie tu tak czesto widziec!
nie wiem czy Marzenka mowi o tym samym spotkaniu co ja ale cos mowila ze w piatek bedzie w Międzyrzeczu wiec mozna by sie znow zgadac:)

Do góry