reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry !!:-):-)

ale pustki tu
No,ale skoro upał u Was i do tego weekend się zaczął..to łatwo dodać 2 do 2 :-D
my juz sie szykujemy i jedziemy zaraz nad jeziorko :tak::tak:...

Gratulacje dla zdolnej Kajuski ze tak szybko polapala :tak::-):-)
Więc życzę miłego, udanego i ZASŁUŻONEGO jak najbardziej odpoczynku :-):-)

Pa Pa

reklama
hey Laski ;)
Ja już wrocilam i mam neta ;)
później wrzucę jakieś zdjęcia :)

Ale mam problem. założyłam sobie hasło na profilu gg i nie pamietam jakie. i nie moge sie zalogować na gg. co robić? usunełam juz gg i chcialam nowe zrobic i dupa nic.

hello:-)
my po spotkaniu z daffi i madziarena:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
katgen beti szkoda ze was nie bylo
daffi pewnie wrzuci zdjecia pozniej a ja mykam na obiad i pozniej na rowery jedziemy:-D

Hej Katgen:) super ze juz jestes! to kiedy mnie naiwedzasz? marzenka wiem ze juz bedzie w piatek:)
moze i beti bedzie:)

zaraz wrzuce zdjecia ale ja mam tylko Julki i Amelki... Twoje jedno ma Madziarena:)
na pewno wstawimy:)
no i mam filmik to kawałek dawidka jest no ale on za mamusia gonil wiec to chwila moment:)

Hejka fajnie ze wam spotkanko sie udalo..:-):-)
my juz wrocilismy z wody fajnie bylo mlodemu sie spodobalo to wyjsc nie chcial hehe..

witaj megi kupe czasu cie nie bylo co to sie wam zepsulo??
ide teraz na balkonik ...:tak::tak:

A mój nie umiał karty sieciowej zainstalować myśleliśmy że to coś innego a to tylko oto chodziło a tyle czasu zwlekaliśmy ale co tam juz jest i to się liczy:)

rany ja nie pamietam juz kiedy dawid zasnal mi przed 20 godzina:-D:-D:-D:-D:-Dno ale co sie dziwic skoro takie wrazenia mial:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
heheh dobre bylo to jak wszedl na stolik od komputera u daffi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

po obiedzie pojechalismy do mamy,mi sie nie chcialo siedziec na podworku to poszlam obok do parku se mysle dawid bedzie mial frajde bo wzielam chlebek dla ptaszkow i fontanna zreszta:-D:-D:-D:-Di co do tego to sie nie pomylilam,uwierzcie ze siedzialam na lawce i sie smialam z wlasnego synka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo to co on wyprawial z tymi biednymi ptaszkami to poprostu masakra:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpotem chodzil kolo fontanny cieszyl sie bardzo jak woda na niego kapala,no i oczywiscie caly mokry:-D:-D:-D:-D:-Ddobrze ze mialam ciuszki na przebranie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tak sie biedny zmeczyl ze od razu wydoil cala butle z piciem:-D:-D:-D:-D:-D
takze dzien mielismy bardzo udany:-D:-D:-D
daffi madziarena i reszta z m-cza oby wiecej takich spotkan:-D
katgen piszesz sie na spotkanko w piatek?jak tam bylo u rodzicow?bo chyba u rodzicow bylas tak?
madzia hehe my jutro nad jeziorko jedziemy,

megi ciesze sie ze jestes juz:-)

marzenka jaki post!
jaki przyplyw energii!
a Dawidek... no coz pomogl mi zrobic tylko porzadki a to na stoliku bylo niezle.. jestem ciekawa co planowal:)
oby wiecej tych spotkan:)

megi witaj spowrotem:)

reklama
Do góry