reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond to pech poszedl sobie i dobrze:tak: pracowity masz dzionek widze,
ale zeby nie bylo ja tez pomylam podlogi kuchnie na blysk wsyprzatalam bo nerwa mialam:dry:
stroje kapielowe powiadasz hymm marzenie, mam taki ktory ma chyba z 4 lata ale jest totalna porazka, nie mam zamiaru kupowac nowego wychodze z zalozenia ze trudno
ominie mnie woda w tym roku:tak:

reklama
blond na pewno byly sliczne tylko ja mam problem bo nie moge w nic cycki wbic:dry: wkurzaja mnie producenci bo mysla ze jak kobita ma duzo w biuscie to musi od razu nosi duzy rozmiar ubran-barany

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej

My wróciliśmy z basenu, larvunia nie mogła iść, ale i tak postanowiłam pójść, zwłaszcza że dziś mam urlop i trzeba ajkoś wykorzystać i pobyć z dzieckiem, a dla niego basen to teraz nie lada atrakcja.Mały teraz poszedł spać, wykończony był jak nie wiem co. Nawet jeść nie chciał tylko jak go rozbierałam to prawuie na siedząco mi usnął.

Teraz robie zapiekankę "ala madzia"Magda mój m ciągle prosił żebym ją zrobiła, więc dziś się nad nim ulitowałam:-)
Muszę jeszcze w chacie posprzątać, bo jest mały bałagan, a potem to może na plac zabaw pójdziemy.

Ja też jestem na kupnie stroju, ale jakoś żaden nie jest taki jak chce:-(nie mam wygórowanych oczekiwań, ale bardzo mały jest teraz wybór.

aneteczka to sie urlopujesz nalezy sie:tak:
mlody mial duzo wrazen wiec padl jak kawka:-D
co do stroju to ja nie wiem czy kiedykolwiek dostane taki jakbym chciala a w tym roku daruje sobie zakup a na basen chodze moze 2 razy do roku wiec mija mi sie to z celem

Witam popoludniowo !!!:-):-)
my juz w domu siedzimy zaraz sasiadka na kawe przyjdzie..:tak:
w miescie w sumie nic nie kupilam tylko japonki i mlodej sukienke i bluzke...
i do domu kupilam sobie 2 drewniane zyrafe hehe jedna 100 cm a druga 70 cm podobaly mi sie zawsze wiec teraz mam..

aneteczka ciesze sie ze zapiekanka tak smakuje twojemu to fajnie..szkoda ze larvunia nie dojechala na basen..

ide teraz na balkon..gardlo mnie boli juz 3 dzien masakra...

papa...:tak::tak:

aneteczko PRZEPRASZAM, ale chlop na 15.00 szedl do pracy i prosil bym z nim posiedziala i sie ulitowalam i zostalam z nim w domu....

paszki wydepilowane juz mam jupiiiii :-D:-D:-D
i zaczynam SAMA penseta jechac se bikini ;-) pol cipki dzis rano zrobilam, jeszcZe pol mi zostalo ;-);-);-)

no i oficjalnie teraz:
ZAPRASZAM NA DZIALKOWE PARTY z dzieciolkami do moich rodzicow na dzialeczke :tak: KAZDA WAS ZAPRASZAM :tak:
jak narazie zdeklarowala sie ciacho ze przyjdzie i lili na 50 % bo cos jej mala zle sie czuje....
ktora jeszcze moze i jest chetna to ZAPRASZAM. Czynne jutro od 9.00 do poznego wieczora :tak:
atrakcje:
kawa, zimne napoje, basenik, słońce, muzyka z radyjka i dobre towarzystwo;-):-D
jedzenie chyba kazdy przyniesie sobie co? czy grila rozpalac bedziemy? szczerze to mi sie niechce przy grillu stac, wybaczcie.... ok 14.00 moj stary bedzie prace konczyl wiec pizze moze sobie zamowimy co????????????? tak dawno nie jadlam a na moje zadupie nie chca przywozic eheheh

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry