reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no wlasnie o tym mowie ze za smieszne pieniadze mozna kupic,
ja nie powiem ile dalam za sandaly:sorry2: ale mam zamiar pochodzic w nich z 3 lata na pewno

reklama
a mnie zaraz trafi mam katar od 2 dni masakra sama woda ciagle leci..
laze co chwile i smaram wrr..w taka pogode z katarem..:wściekła/y::wściekła/y:
ale to pewnie od mojego zalapalam bo na wekend on mial gardlo i katar,a mnie chwycilo w poniedzialek gardlo nawalalo caly dzien przeszlo a teraz katar mnie meczy wrr...:wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze dzieciaki ok,siedza na balkonie teraz i banki puszczaja
:-D
:-D

Madziarena to w takim razie umawiamy sie na sobote z Marzenka ... a beti pewnie tez bedzie zreszta zaraz jej napisze bo wkoncu Olo to tez wojskowy:)

Beti napisala OK!
wuiec musimy sie dogadac co do godziny i gdzie sie spotkamy i napisze jej ostatecznie zeby wiedziala:)

Nie no Beti jest neimozliwa! najpierw pisze OK a teraz pisze ze ma nadzieje ze zdazy wrocic z nad morza! ahhahaha
:):):)::):)

reklama
helol
przezylam noc:)sufit mi sie nie zawalil na glowe ani lozko nie zapadlo czyli moze ten pech sie skonczyl....uff...ja dzisiaj w domu siedze.maly ze mna bo zlobek ma wakacje.od rana sprzatam.maly "pomaga" chociaz zabawki to posprzata nawet :)teraz poszedl spac a ja zaraz bede 2 pranie wywieszac, konczyc obiadek robic.nawet okna mylam dzisiaj :)
widze ze dziewczynki sie spotykacie :)ale fajnie:)
Ciacho ja kiedys za dobrych jeszcze czasow poplynelam tez z sandalami.juz maja 3 lata ale sa super.dobrze ze przypomnialas to je wykopie z piwnicy :)
a u nas zaczyna sie letnia wyprzedaz.narazie nic ciekawego dla kobiet nie ma a ni dla malych chlopcow .za to dla dziewczynek sa fajne rzeczy i dla mezczyzn duzo koszulek i taki bez rekawow koszulek za 4.99.wiec daje cynka.niedlugo beda pewnie stroje kapielowe jak w tamtym roku :)

Do góry