reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello:-)
my juz po spacerku:-)dawid zasnal we wozku i musialam go do domu wniesc,mialam posiedziec na lawce w parku przy okazji opalilabym sie ale stwierdzilam ze na dzis slonca starczy:-Djak tak dalej pojdzie to ja za chwile bede czarna:-D:-D:-D:-Da dawidkowi napewno bedzie lepiej w domku:-Dchlodniej:-D
madzia u nas jest fajne jeziorko w niesulicach ale my wolimy do krzaczkowa pojechac:-D:-D:-D
ciasteczko fajnie wam,ja nigdy wkrakowie nie bylam:baffled::baffled::baffled::baffled:
daffi smutna historia:-(rzeczywiscie odwazna jest:-)bedziesz w sobote na ratuszu?bo ja raczej bede,mowilas beti?

a co jest w sobote na ratuszu?
ja moge napissac beti tylk onapisz co i jak:)

reklama
helol
a a przedwczoraj zostalam ciooocioaaaa!!!:):):)ale sie ciesze:)
maly mial dzisiaj ostatni dzien w zlobku wiec teraz zacznie sie szkola przetrwania ;/
dzisiaj mialam jakis pechopwy dzien:/manko na kasie na 30 zl , polamalam klucze do domu w drzwiach(nie pytajcie jak) i czego nie dotknelam to psulam.masakra.najchetniej dzisiaj zostalabym alkoholiczka....;)
dobrej nocki
jutro poczytam co u Was bo jakos dzisiaj nie bylo kiedy

hello

u mnie jeszcze wszyscy spia ;-) hehhee daaaaaawno tak nie mialam ze wstalam pierwsza :-)
MILEGO DNIA!!!

blond wytrwalas noc? Bidulka :sorry2:

hej laseczki,
dzieciaki nie spia od 6 a ja wstalam wsumie niedawno:sorry2:
oj blond ale mialas dzien, wspolczuje
dzisiaj chyba wiecej na dworze spedze czasu bo dusko mi rosnie porazka:dry:

Dzien dobry ja z kawka i buleczka :-):-)
za troszke wybieram sie z dzieciakami do miasta tramwajem pojedziemy chce sobie jakies japonki kupic,i moze cos wpadnie w oko wyprzedaze sa u nas wiec trza jechac :-D:-D...
a tak poza tym nic nowego wczoraj pojechalismy do znajomej jeszcze ma ogrodek to sie dzieci bawily :tak::tak:

hehe madzia szalejesz kobito, ja sobie kupilam super sandaly skorzane ale jednak brakuje mi chodzenia w japonkach, bo to wcisniesz na noge i lecisz,
u was tez wyprzedaze to sa wyprzedaze nie to co u nas:dry:

hehe madzia szalejesz kobito, ja sobie kupilam super sandaly skorzane ale jednak brakuje mi chodzenia w japonkach, bo to wcisniesz na noge i lecisz,
u was tez wyprzedaze to sa wyprzedaze nie to co u nas:dry:

no ja tez japonku uwielbiam...
no tu sa fajne wyprzedaze ostatnio w C&A kupilam dla szymka pasek do spodni w auta cars z 5 e na 1 e przeceniony..:tak::tak:to co to jest 1 euro hehe...
i sobie jakies bluzki tez o polowe ceny taniej wiec to sie oplaca :tak::tak:
moj wczoraj sandaly kupil z 30 e na 15 e..wiec zawsze cos taniej
:tak::tak:

reklama
hello:-):-)
daffi no co ty juz nie pamietasz!!kilka dni temu pisalas ze swieto brygady jest:-D:-D
nie mam jakos weny do pisania:baffled:

no tak ale neiwiedzialam ze poczatkowa uroczystosc jest pood ratuszem!
dopiero brat mi wczoraj pwoiedzial... bo wiem ze erszta imprezy jest na łące strażackiej.

Do góry