reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr no moj tatio tez kiedys mial bilety z pracy za 1,20 zl sie wchodzilo a nie 1ozl jak teraz... ale moj tata juz nie dostaje tych biletow :-( wieeeelka szkoda :-(
PR daj znac czy idziecie jutro czy nie , fajnie by bylo Was pznac tez w realu :tak:

ciacho mam wujka w kalwarii zebrzydowaskiej :tak: Piekne okolice!!!

reklama
prawda piekne okolice ale my w zupelnie w inna jedziemy:-p
dobra milego dnia dzieczyny, jak bede miec czas pozniej sie tu zjawie:tak: milego dnia dziołchy

W ogole wiecie co? my wczesniej mieskalismy na tym mieszkaniu ale jak przyjechala zona wlasciciela zrobila dym i nas wyrzucila to znalezlismy to na ktorym teraz mieszkamy!
i po nas wprowadzilo sie mlode malzenstwo z dzieckiem... i maz wczoraj tam byl dogadac sie kiedy klucze zdaja itp... i tak zapytal sie kto dziecka bedzie pilnowal bo oni oboje do pracy ida a ta kobieta pwoiedziala ze zmarlo!
marek nie mogl uwierzyc okazalo sie ze dziecko mialo dziure w serduszku i majac 9 miesiecy mialo dopiero 1sza operacje tu w mczu gdzie powinno miec juz 3 bo wada serca byla zdiagnowzowana po porodzie. dziecko gdy plakalo sine sie robilo i to sie lekarzom nie spodobalo! juz 3 miesiace minely od smierci tego maluszka! podobno w mediach bylo o tym glosno!
teraz obecnie kobnieta znow jest w ciazy!
ale jej wspolczuje na maxa! odwazna jest!

Dafi co ty mówisz:( boże biedna matka:( moja amelka tez ma dziurke w sercu ale na razie czekamy

ojej zebym wiedziala to bym tego nie pisala.
no wczoraj sie dowiedzialam i maz mowil ze tak dziwnie ta kobieta sie zachowywala.... u nich w domu ciemno zawsze bylo! rolet nigdy nie odslaniali ani nic i ona dziwnie mowi widac ze jeszcze wszystko jest takie swieze dla niej mimo ze sie pogodzila i pootrafi o tym glosno mowic!

Witam kobiety

My urlopujemy u mamy :-) i odliczamy dni do urlopu P. i najpierw 5 dni nad morzem a potem w domku... gdzie zreszta jak na wakacjach jest bo to las i blisko jeziora a pod domem sasiadki zrobiły plaze bo basen rozłozyły i lezakuja całe dnie.

Moje laski rosna... Nati pyskacz sie zrobiła a Zosia zacieche ma jak niewiem... w dzien tylko podsypia ale za to w nocy zero budzenia. Fajowa a pogoda bo ciagle jeziorkujemy ;-) Nati juz brazowa Zosie tez troszke przypiekło ;-)
Pozdrawiam buziolki

hello:-)
my juz po spacerku:-)dawid zasnal we wozku i musialam go do domu wniesc,mialam posiedziec na lawce w parku przy okazji opalilabym sie ale stwierdzilam ze na dzis slonca starczy:-Djak tak dalej pojdzie to ja za chwile bede czarna:-D:-D:-D:-Da dawidkowi napewno bedzie lepiej w domku:-Dchlodniej:-D
madzia u nas jest fajne jeziorko w niesulicach ale my wolimy do krzaczkowa pojechac:-D:-D:-D
ciasteczko fajnie wam,ja nigdy wkrakowie nie bylam:baffled::baffled::baffled::baffled:
daffi smutna historia:-(rzeczywiscie odwazna jest:-)bedziesz w sobote na ratuszu?bo ja raczej bede,mowilas beti?

reklama
HEJ. JEZELI KTORAS Z WAS MOZE POMOC TO DZIEKUJE. tO JEST MOJ KOLEGA. MIAL NIESZCZESLIWY WYPADEK, TROCHE ZE SWOJEJ WINY NO ALE TEGO JUZ NIE ODWROCIMY. WKLEJAM LINK TO PRZECZYTANIA. Uwięziony we własnym domu - Telewizja Polska SA

A U NAS NIC CIEKAWEGO, DZISIAJ M WRACA WIEC SIE CIESZE. ZARAZ JEDZIEMY DO LEKARZA NA KONTROLE, CIEKAWE ILE MOJ KLOCEK WAZY :)

znam Pawła. on to w wojsku zrobił nie?
tylko z tego co ja wiem to nie byl wypadek.... ale nie chce go oceniac.
i tak cud ze zyje.

Ostatnia edycja:
Do góry