reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blahahahahhahaahhahhahaha :-D:-D:-D ja bym sie zaczela smiac chyba :-D:-D:-D
no ale trzeba by bylo sprowadzic mlodego do poziomu jak by mi tez tak zrobil, ale beke bym miala na maxa pewnie :-D:-D:-D

no cos ty?
hehe mas zinne podejscie niz ja! ja bardzo wstydliwa jestem!
kochana pwoiedz mi czemu u mnie Twoj kotek ise nie rusza?

reklama
najczestrzym powodem jest przegladarka przez ktora wlaczasz BB..., ja nie mam np buziek na naszym wykresie jak wlaczam przez google chrome. Sprobuj przez inna przegladarke wlaczyc.

najczestrzym powodem jest przegladarka przez ktora wlaczasz BB..., ja nie mam np buziek na naszym wykresie jak wlaczam przez google chrome. Sprobuj przez inna przegladarke wlaczyc.

ja mam opere.. kurcze zawsze na niej wsyztsko szlo a teraz dupa! a ten kotek tak fajnie sobie ruszal sie :)

na mozilli sie rusza ale ja mozilli nie cierpie!

he he he no widzisz, takie sa uroki niektorych przegladarek, ja uwielbiam google chrome no i cos za cos, bo na naszych wykresach ne mam buziek, ale nie przeszkadza mi to ;-)

Hejka..ja w locie heh :-):-)
wrocilam ze sklepu i szykuje obiad bo od 13 nie bede miala dzis pradu bo cos bede robic...
moje sztanki poszly do piaskownicy teraz jak hania w domu to moge ich wypscic samych na chwile to spokoj w domku :tak::tak:
u nas ciepelko dzis..niech juz tak zostanie bo mam plana isc na basen odkryty z dziecmi..ale pewnie i tak bylabym w brodziku z nimi :-D:-D

daffi to ci chrzesniak niespodzianke zrobil hihi..fajnie to uslyszec z ust takiego malucha :-D:-D..moj jeszcze nie powtarza takich rzeczy ale hania kiedys juz cos palnela :-D:tak:

ja korzystam z mozilli i jak dla mnie jest oki :tak:..ale kazdy ma swoje...

dobra ide do kuchni bo gary do mycia mam wiec spadam ...
milego dzionka :-)

czesc dziewczyny
no jutro koniec roku szkolnego i wakacje w koncu:tak: ale jestesmy uziemnieni przez tydzien przez to auto:wściekła/y:
ale pogoda jest dzisiaj fajna niegoraco ale tak ok:-)

Witajcie

Pogoda może być, ale od jutra ma być już prawdziwe lato :)

A od 5 lipca mój A ma przymusowy urlipik ale się ciesze :D hehe

Daffodill ja tez korzystam z opery ale ostatnio cos sie dosłownie pieprzy :/ i z przymusy wchodzę na mozille
myślałam że to tylko mi coś szwankuję

Hejka popoludniowo...
bylismy na placu zabaw troszke...
i chyba jeszcze wyjdziemy
wrzucialm fotki rowerka w galeri..
papa :-):-):-)

reklama
Do góry