reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no w koncu sie odezwaly no... caly dzien zagladam :-D
madzia umknelo mi to info, thx ...
daffi no skacze skacze :-D
ciacho hello :cool2:

jak wam minol dzionek??

hallo larvunia
a mi tak jakos troche u mechanika elektryka biegalam za torebka papierowa na prezent, i zakupy,
takze nie narzekam na brak atrakcji chcialabym zey sie w koncu skonczyly i nastaly bezproblemowe wakacje hehe
a ty co porabialas?
a spotkalam nasza Blond z mlodym w pepco

:sorry2: nie pytaj...
przelezalam caly dzien, przesmarkalam i przekichalam... wstalam zrobic obiad, maly spacer z psem bo straego nie ma do ok 23.00 dzis i znowu w wyrku... :sorry2: masakra jednym slowem :sorry2:
jutro ide na 16.20 dopiero do lekarza...

hello:-)
larvunia i jak tam zdrowko?
ciasteczko widze ze u ciebie za niedlugo rocznica slubu?szykujesz cos?

moj wlasnie wybyl do pracy:-):-)
nawet pranie juz wstawilam:-D:-D:-Dspac juz nie moge:-D:-D:-D

reklama
Halo:) ja dziś w nocy i rano jestem wolna:) tesciowa zabrala dziewczyny do siebie:) przyjedą jak wyleja podłogę dopiero:) no i będą wpadac sie myć no i pranie przynosic...

Do góry