reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien doberek !!!:-)
ja niedawno wstalam mlody spi jeszcze a hania w domu to juz pobudke zrobila zamiast dzis spac jak masz juz wakacje ech...:cool:

marzenka to powodzenia dla meza hehe..wczesna pobudke mialas...
fajnie ze 100 wpadla na jakies waciki starczy :-D:-D

larvunia kuruj sie kobieto,zdrowka zeby szybko przeszlo :tak::tak:

reklama
halo;]
beti - buziaki dla wiktora
larvunia zdrowka dla was:*
a no mamuska ze mnie cala para nie mam wyjscia;p a jak ja sie czuje??? hmmm w miare dobrze tylko jak tak sie nasprzatam nagotuje i nasprztam po tych lobuzach ( co wyniose zabawki tosa spowrotem w pokoju.....) to mnie krzyz boli....
dzis uciekamy z amelka na wies do babci na imieniny to chwile odpoczne :)

A i przez ten ich remont to nie dosc ze osiwieje to jeszcze zbankrutuje bo mlodasza ciagle wymysla a to bym zjadla a tamto aja tego nie bede jesc bo nie lubie....

marzenka oby wiecej takich 100 wpadlo;]

hej
LArvunia zdrowka duuuzo:)!
a my dzisiaj wstalismy przed 8 i troszke spoznilismy sie na sniadanie.
wogolo forum widze jakos na pol.mozilla mi sie zepsula i w explorerze siedze i wogole nie moge sie tu odnalezc.
ania nie jedz do babci :pa tak powaznie to ciekawe ile jeszcze dasz rade z dziewczynami:pprzynajmniej nie nudzi CI sie :)

Witam sie ija.
u nas nocka dzis nie najgorsza 2 pobudki no i widac juz zblizajacego sie zabka.. jeszcze sie nie przebil ale dzis dziaselko przy prawej dolnej jedynce jest jzu takie nabrzmiale i zaczerwienione i miejscami widac biale kropeczki.. zaczyna sie nam wyzynac:)

No i musze podzilielic sie nowinka!
otoz moj roczny chrzesniak wydobyl z siebie bardzo dorosle slowo! KULWA!!!!!!!
padlam na lopatki jak to uslyszalam! mam nadzieje ze wiecej tego nie powtorzy! a moj brat wojskowy i klnie jak glupi wiec dziecko zaczerpnelo przykladu z tatusia!
wstyd!

hehe daffi dobre:-):-):-):-)
ja staram sie nie mowic tego slowa ale czasme jak sie wkurze to przeklne,
my juz po sniadanku musze isc do warzywniaka tylko zdawidem mi sie nie usmiecha:-D:-D
larvunia zycze duuuuuuuuuzo duuuuuuuuuuzo zdrowka;-)

marzenko dzieki ;-)
daffi hehehehe, nie raz nas dzieci zaskocza heheehe, czekaj az Twoja cos powie "fajnego" hehehe... moj jak narazie gada z rzeczy ktorych niechce slowo "jesssuuu", ale ja tego slowa naduzywam wiec dziecko podlapalo... z przeklenstw nic nie powiedzial mi jeszcze, ja nie klne, moj czasami sie zapomina przy mlodyum ale jakos Fruciu nie powtarza...

marzenka kiedy przyjezdzasz i mnie odwiedzasz???? co??????
jeszcze Beti zwerbujemy bo cale dnie chodzi na spacery z malym....
wiec na pewno przyda jej sie ktos do towarzystwa.

marzenko dzieki ;-)
daffi hehehehe, nie raz nas dzieci zaskocza heheehe, czekaj az Twoja cos powie "fajnego" hehehe... moj jak narazie gada z rzeczy ktorych niechce slowo "jesssuuu", ale ja tego slowa naduzywam wiec dziecko podlapalo... z przeklenstw nic nie powiedzial mi jeszcze, ja nie klne, moj czasami sie zapomina przy mlodyum ale jakos Fruciu nie powtarza...
ja sie przy moim teraz ostatnio nauczylam klnac! juz mnie tak wnerwia!
mam nadzieje ze Julka mi takiego nr nie wytnie... boshe jaki wstyd... juz widze jestem na placu zabaw sa inne dzieci i mamy a julka sie wscieka i krzyczy KULWA!!!! chyba bym sie zapadla pod ziemie!!!!!!!!!!!

reklama
blahahahahhahaahhahhahaha :-D:-D:-D ja bym sie zaczela smiac chyba :-D:-D:-D
no ale trzeba by bylo sprowadzic mlodego do poziomu jak by mi tez tak zrobil, ale beke bym miala na maxa pewnie :-D:-D:-D

Do góry