reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Helo
Ania ale Ci dobrze
MArzenka o 6 rano pranie :)dobra jestes :)
a a mykam do pracy na 2 godziny bo kolezanka musi cos zalatwic wiec posiedze za nia chwile.moze cos fajnego przyjechalo :)

reklama
Dzien doberek..:-):-)
ja pospalam dzis do 8 wakacje a co..
dzis na 10:30 umowilam sie z 2 kumplekami na spacerek ...:-):-)
a wczoraj bylismy wszyscy cala czworka na rowerach hihi...
jak ja dawno nie jezdzilam az dupa mnie bolala, w sumie daleko nie bylismy bo szymek musi sie wprawic ale dawal dzielnie rade :tak:
:tak:

hehe madzia wyobraz sobie ze dawid tak lubi jezdzic rowerem ze jak sie budzi z popoludniowej drzemki to z zamknietymi oczami mowi BRUM BRUM:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo tak go naucyzlismy ze popoludniami na rowery idziemy:-)
mowisz dupsko cie boli:-D:-D:-D:-D:-D:-D
blondi ja zazwyczaj wstawiam pranie jak ledwo wstane:-D:-D:-Dtaki mam zwyczaj:-D:-D:-D:-D
ania pr ale ci dobrze:-)

a ja sie na nowio narodzilam :-D
o wiele lepuiej sie czuje dzis...
smaram jeszcze i kaszle czasami ..ale juz mniej
nooooo ale do lekarza i tak jade z mlodym i z soba niech nas przebada czy nic nei zalega itp... ale mam energi az dziwne hehehe, ide zaraz z psem pobiegac , moj ma dzis na 12.00 i jeszcze spi , wiec ja ide no i pobiegam przy pokazji a co :-D:-D:-D ...tak slicznie na dworze ;-)

milego dnia laseczki!

Witam się i ja :-) Wczoraj net mi nie łączył:wściekła/y: i się nie odzywałam.
Larvunia super że już się dobrze czujesz, widzę że energia Ci się skumulowała, więc miłego biegania:-D

Troszkę później popiszę więcej, bo teraz mi mała suszy głowę żeby na dwór iść, więc się skuszę:-) Pogoda świetna:-)

Witamy sie:)
dzis znow pobudki nocne z wrzaskiem!
hmmmm kurcze czy to moga byc zeby? moze to skok?
sama juz nie wiem!

nie pobiegalam :dry: katar mi nie daje tchu zlapac, probowalam...
za to po schodach na 3 pietro wbieglam... teraz leze i zdycham hehhehehe :-D

daffi do wykresu jeno predko macac mi sie tu! ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy sie:)
dzis znow pobudki nocne z wrzaskiem!
hmmmm kurcze czy to moga byc zeby? moze to skok?
sama juz nie wiem!
Daffi - na pewno zęby. Amela miała taką 1 noc - dałam IBUM i nic, smarowałam dziąsła, spała ze mną i całą noc prawie cycusia dydlała, w dzień troszkę pomarudziła, potem przespała całą noc a później - ząbek na wierzchu :) więc lepiej sprawdź Julce łyżeczką czy nic nie póka w buźce :)

Do góry