reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej kobietki. Szukam jakiś wczasów nad morzem i nie mogę nic tanio znaleźć... mamy mieszkanko w Międzyzdrojach wynalezione za 180 zł. 4-6 osobowe na 6 wychodzi po 30 zł na głowe, a niestety jedziemy w 4 :/ szkoda ... nie macie żadnych ciekawych ofert ???
aaa ... z czym zrobić pyszne naleśniki - myślałam, że zrobię z serem albo z dżemem i poleję truskawkami zmiksowanymi, albo koktajl truskawkowy do popica, śnieżka i czekolada na naleśniki ale nie wiem co do środka :/ ehs z tymi obiadami ...

reklama
hej kobietki. Szukam jakiś wczasów nad morzem i nie mogę nic tanio znaleźć... mamy mieszkanko w Międzyzdrojach wynalezione za 180 zł. 4-6 osobowe na 6 wychodzi po 30 zł na głowe, a niestety jedziemy w 4 :/ szkoda ... nie macie żadnych ciekawych ofert ???
aaa ... z czym zrobić pyszne naleśniki - myślałam, że zrobię z serem albo z dżemem i poleję truskawkami zmiksowanymi, albo koktajl truskawkowy do popica, śnieżka i czekolada na naleśniki ale nie wiem co do środka :/ ehs z tymi obiadami ...

moze my z mezem sie skusimy:)
co ty na to?
hahah oszlalabys z nami i z Julka na pewno!

Amelcia też całą noc przespała dzisiaj - szok :) zero płaczu, zasnęła o 21 i o 6 Marcin mi ją przyniósł do łóżka na cycusia :) kochany skarbuś - czyżby prezent na dzień taty ???

halo;]
witam sie ja wlasnie gotuje obiadek i mam na wychowaniu 2 doodtakowych dzieci;p siostry meza u nas sa na tydzien bo tescie remont robia wiec mam wesolo...

Cześć kobity! Ale mam dzisiaj lenia, nawet kompa włączać mi się nie chciało! :sorry2::-D
Beti, pisz jak tam Wiktorek się miewa??:-) A, czekaj, Ty w 45 tyg. ciąży jesteś:confused: Haha żartuję:-D Zmień suwaczek;-)

reklama
hej cioteczki :) nie nadrobie, ni ma szans ;-) tym bardziej ze Wiktor co chwile mnie od kompa odciąga
zaraz wrzuce jakieś fotki tylko odstawie terroryste od cyca :-D
u nas w miare dobrze, Wiktor różki pokazuje :-D ale co sie dziwić jak każdy nad nim skacze :-D
kurcze stęskniłam sie za Wami :-D
Larvunia babo kochana jak tam Marcelito :-)
Lili hehe bo to taka słoniowa :-D zaraz pozmieniam :-) jak dziewczynki? :-)
zaraz napisze więcej..

Do góry