reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ciasteczko no to super że już dobrze:-) Niedługo zapomni o całej sprawie:tak::-)
Lecę ogarnąć chałupę bo właśnie się dowiedziałam że zaraz teściu do mnie wpadnie:sorry:

reklama
Wiecie co??? wlasnie na gg i nk ustawilam opis ze szukam pmieszkania lub kawalerkid o wynajecia.. wydrukowalam kilka ogloszen by rozwiesic w miescie i dostaje iwadomosc ze baba ktora zastanawiaa sie czy nam wynajac przy malym dziecku bo boi sie o zniszczenia wlasnie sie ZGODZILA!!!!!
teaz tylko modlic sie by nasza pralka zmiescila sie w jej mini lazience i zeby tego 1000zl kaucji nie chciala.. mi osobiscie nic o kaucji nie pwoeidziala ale wiem ze od dziewczyny ktora tam wynajmuje ze 1000zl sobie zazyczyla.
moze poszlaby na uklad ze ejsli bysmy dokonali jakis znszczen to pokrywamy je z wlasnej kieszeni. taka umowa jest dla nas duzo bardziej wygodna.....

i znow mętlik.....

nowe slowa Frucia jak go wołam po raz enty np by wzioł syropki, albo w koncu przyszedl do wanny bo wode mu nalalam juz:
"Juś juś mama..., no mowił ja że juś juś....., no mama zalas......., no juś juś...., mama no nie psesadzaj"

:eek::eek::eek: now wymiekam przy mlodym :-D
to slowo "zaraz" to po moim mezulku, tak samo gada zanim cos zrobi...eehhh...

Ostatnia edycja:
nowe slowa Frucia jak go wołam po raz enty np by wzioł syropki, albo w koncu przyszedl do wanny bo wode mu nalalam juz:
"Juś juś mama..., no mowił ja że juś juś....., no mama zalas......., no juś juś...., mama no nie psesadzaj"

:eek::eek::eek: now wymiekam przy mlodym :-D
to slowo "zaraz" to po moim mezulku, tak samo gada zanim cos zrobi...eehhh...

zaraz chyba wszyscy uzywaja bynajmniej u mnie:):):)
slodkie slowka marcelito mowi juz sobie wyobrazam jego glos i minki hihihi:)

reklama
a co tu tak cicho?
wczoraj bylam na wykladaniu towaru i dzis mam zlecenie do zrobienia i 150zl zarobie:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
kolezanka odlozyla mi na wtorek kilka ciuszkow dla dawidka wczoraj bym zaplacila 20zl a tak w ostatni dzien zaplace 4zl:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobrze miec znajomosci:-D:-D:-D:-Dbo inni normalnie placa.
wlasnie umylam lepetyne:-)i za niedlugo spadamy na plac zabaw:-)

Do góry