reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hellooł;-)
Beacia, wow, że też Ci się chce samej lody robić:szok: Ja zawsze idę na łatwiznę, tzn do sklepu:-D
Madzia mówisz że zwiałaś po 1 dniu pracy:-D. A jak tam sukcesy nocnikowe Szymcia? Ja się muszę pochwalić, że u mnie w końcu się ruszyło w tych sprawach, i mała już bez pieluchy:tak::-) Ładnie woła na wc:tak: (bo na nocnik nawet spojrzeć nigdy nie chciała), tylko w nocy jej jeszcze pieluchę zakładam, ale widzę że rano jest sucha, więc niedługo myślę że już całkiem się wkońcu odpielu****emy:-):-)
Larvunia, a o której Twój Marcelek wieczorem zasypia? Moja dość późno, bo koło 21-22, a śpi do 7 przeważnie.
Marzenka, fajnie masz, propozycje pracy same za Tobą chodzą:-D Ja tam bym spróbowała, zawsze można zwiać tak jak Madzia ;-):-D Ps. Spójrz na tajny;-)

reklama
czesc dziewczyny
marzenka jak nie bylo ofert to teraz sa hehe i tak powinno byc:tak:
beacia zaraz poszukam przeisu na lody sama nieraz robilam wiec wstawie przepis na zarelko:-)
magda dobry szymek z tym pasztetem:-D a tak w ogole moj siostrzeniec bedzie mial tak na imie siostra ma rodzic w lipcu:-)

lili a roznie, jak nie ma drzemki w dzien (jak jest zdrowy i ladna pogoda za oknem) to zasypia zaraz po bajce... wstaje ok 6.00 :-D:tak: natomiast jak ma drzemke (jak chory albo ciapa za oknem) to chodzi spac ok 22.00 :confused2:

Zniklam bo sie zagadalam na gg,do tego mlody jakas przylepa i siedzi mi na kolanach...
taa..pasztet on uwielbia pomidorowy i tak go moze jesc...:-D:-D
co do nocnika jest ok siada robi ale tylko n nocnik..na noc dostaje jeszcze pieluche i jak ide gdzies dalej to tez zakladam bo 2 razy zesikal mi sie na placu zabaw :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D
boje sie jak on w tym przedszkolu da rade z tym sikaniem nie wiem...

moje szkodniki ida spac po 20 ale czesto usypiaja tak 20:30-21 ale spia do 7 rano kiedys wstawaly kolo 6 a mlodej zdaza sie nieraz tak kolo 5 wstac ale to niezbyt czesto
mi sie dzisiaj nie chcialo wstac juz nie moge sie doczekac wakacji zeby pospac sobie chociaz do tej 7:30-8 rano

milego dnia madzia

dzieki lili za pamiec:-) dobrze sie czuje, juz wsumie nic ja nie boli ale jeszcze musi przestrzegac ze nic goracego itp. no i slonca musi unikac bo tam sie jeszcze nie zagoilo a tak okaz zdrowia, jedyny minus ze jeszcze czasem spi z otwartymi ustami ale jest duzo duzo lepiej:tak:

reklama
no odplywa mi czesto na dywanie hehehehe... je kolacje oglada dobranocke miedzyczasie albo jakis inny kanal z bajkami i czesto z kanapka w reku mi odplywa heheheh, ale zazwyczaj udaje mi sie po bajce isc go wykapac, w wodzie robi sie bardziej senny i jak juz go klade to ledwo na oczy patrzy... sekund piec i spi :tak:

Do góry