reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heheh beacia w takich chwilach ciesze sie ze mam informatyka w domu hehehehehe :-D:-D:-D
ciacho hej hej ;-) klac sie teraz i niech Ci Twoj masuje :tak:

reklama
hehe co do muchy to ona byla z tych wielkich i pierwszy raz widzial hehe:-D:-D:-D:-D:-Dno niestety mam dziecko ktore najmniejsza blahostke zauwazy:-D:-D:-D:-D
czesc annes:-)
ciacho a gdzie ty dzis sie podziewalas?

ciacho hej hej ;-) klac sie teraz i niech Ci Twoj masuje :tak:

ciacho a gdzie ty dzis sie podziewalas?

pomarzyc dobra rzecz conajwyzej to moze byc odwrotnie ze ja jemu niestety,
a ja kursowalam przedszkole, Nomi, dom, garaz potem zakupy i szkola starszej, przedszkole itp.:confused2: normalnie wpadalam do domu na 10 min i znowu wypad bo ciagle trzeba bylo cos zrobic, moze jutro bedzie spokojniej:rofl2:

biedna ... mi moj czasami masuje stopy.. ale to jak ma dobry dzien i ochote na cos wiecej ;-)

marzenko nie tylko twoje dziecko zauwaza muchy wiec luuuzik ;-) moj juz sie ich nie boi ;-) Nigdy nie plakal, ale zawsze mnie wolal...MAMA PATŚ MUCHA WYGON JA... ale wmawialam mu ze mucha nie gryzie ze to osy itp :-)

hello:-)
madziarena patrzalam na allegro ale uzywane to ja sie boje od kogos obcego kupic wiec ciesze sie ze lili ma do sprzedania spacerowke:-):-):-)
a tak przy okazji moze jakies spotkanko zmontujemy z naszymi dziecmi i chlopami ?:):):):)
larvunia spac nie mozesz?marcelek pewnie ci juz buszuje cio?moj jeszcze spi,pranko juz wstawione dzis posciele reczniki ladna pogoda szybko poschnie:-)a wieczorem do pracy ide.
a tak a propo osttanio bylam w biedronce kasjerka pytala sie mnie czy chce przyjsc do pracy do biedronki a ja niewiem co zrobic mam,boje sie tej odpowiedzialnosci na kasie moze dlatego ze nigdy nie pracowalam w tak duzej sieci.a jak wiadomo kasa sie by przydala no i dylemat :eek:

witam z ranca !!!
wlasnie kawke zaparzylam i siadlam mlody tez juz wstal
siedzi i zajada pasztet pomidorowy lyzeczka :-D:-D

beacia ja nie mam przepisu nigdy nie robilam lodow...ja tylko kupuje i tyle :tak::tak:moze ciacho cos bedzie miala :tak::tak:

marzenka hmm..ciezko doradzic moze idz sproboj najwyzej zrezygnujesz...tylko to glupie ze to pewnie i soboty i niedziele wiec troche lipa..
ja pracowalam na kasie w slubicach dawno temu w supermarkecie i wytrzymalam tylko 1 dzien :-D:-D na 2 juz nie poszlam hihi...
na dzien dobry odrazu rzucili mnie na kase nic nie pokazali praktycznie i w wolnej chwili jak nie bylo ludzi musialam latac i ukladac towar na polki...zadnej przerwy nie mialam nic...i nie spodobalo mi sie...moze akurat ja tak trafilam wiec idz i sproboj...
no zalezy jeszcze za jaka kase proponuja :crazy:...

no z tego co widze to nie byloby chyba zle,bo u nas sa 2 biedronki w tej co ja bym pracowala to jest blisko domu i wogule jesli chodzi o atmosfere to tujest lepiej niz w tej starej,no niewiem niewiem co robic
ja tez nigdy lodow nie robilam,mam za darmo:-Dwiec i tez nie kupuje:-D:-D:-D:-D
hehe madzia dobry ten twoj szymek:-):-)

heh madzia bo w pracy sie pracuje hehehe;-)
ja zostalam rzucona na kase w 1 dzien w tej hurtowni i sie nie balam, tzn bylam troche niepewna bo nic nie wiedzialam jeszcze, ale trzeba byc wyluzowanym i z usmiechem i dalam rade i klienci tez super, zartowali i wogole pomagali jak co sie nazywa, bo malo co na kody bylo tylko nzawami a ja z budowlanki na niczym sie nie znalam hehehe...
no ale nie kazdy to lubi, wiec kochana sprobuj najwyzej zrezygnujesz...
jak nie sprobujesz to nie ebdziesz wiedziec ;-)

co do mojego urwisa to on od 6.00 nie spi :confused2:

madzia pasztet lyzeczka?? :shocked2::eek: łojej...nie mdli go?? ;-)

reklama
heh madzia bo w pracy sie pracuje hehehe;-)
ja zostalam rzucona na kase w 1 dzien w tej hurtowni i sie nie balam, tzn bylam troche niepewna bo nic nie wiedzialam jeszcze, ale trzeba byc wyluzowanym i z usmiechem i dalam rade i klienci tez super, zartowali i wogole pomagali jak co sie nazywa, bo malo co na kody bylo tylko nzawami a ja z budowlanki na niczym sie nie znalam hehehe...
no ale nie kazdy to lubi, wiec kochana sprobuj najwyzej zrezygnujesz...
jak nie sprobujesz to nie ebdziesz wiedziec ;-)

co do mojego urwisa to on od 6.00 nie spi :confused2:

madzia pasztet lyzeczka?? :shocked2::eek: łojej...nie mdli go?? ;-)

jak bede na zakupach to podpytam jeszcze i wtedy zaniose podanie.
moj wlasnie sie obudzil :):):)

Do góry