reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

to slabo... no bedziesz musiala sie przemeczyc.

no 2 godz tylko..
na poczatku nie moglam sie przyzwyczaic do tego na prad i ta plaska plyta :-D:-D
ale teraz jestem zadowolona garki sie nie brudza tak jak od gazu...i tez szybko fajnie sie gotuje :tak::tak:

fajny ten komis nawet nie wiedzialam ze cos takiego u nas jest :tak::tak:

dobra my spadamy idziemy do szkoly..
papa:-):-)

reklama
dawid z tego wszytskiego to mi usnal na fotelu:-D:-D:-D:-Dbiedny sie naplakal:-:)-:)-:)-(przez te cholerne muchy a ja pomylam podlogi :-):-):-)obiad mam z wczoraj wiec luzik:-):-):-)

Witam się z pracy :) weekend ok minął tak szybko, że nawet nie wiedziałam kiedy :) hehe w sobotę poszłam na festyn rodzinny z małą (była atrakcją dnia) bo występował mój bratanek i by się zapłakał jakby mnie nie było no i rodzinka przyjechała, mój M miał jechać na imprezkę no ale nie pojechał :) i został z nami w domciu, uczywiście nic innego u mnie w domu nie ma - mecze i tylko mecze :) a niedziela - kościół, głosowanko potem obiadek - M ugotował bo mecz leciał a ja z małą jeździłam sobie po dworku i czekałyśmy aż nas tatuś na szamanko zawoła. Później on pojechał na mecz a ja do brata na kawkę potem na ogród do mamy i tak dzień zleciał. Ciekawe co dzisiaj wymyślę, nie mam czasu ostatnio na nic a w domu kupę roboty - wokół choinek do wypielenia, kwiatki truskawki ... szafki do posprzątania ... ehs ... a mi tak szkoda malutkiej bo jak wracam do domu o 15:00 to nie mam sumienia jej już znowu zostawiać z nikim ... dobra lecę pracować bo mam troszkę dzisiaj papierków. Marzena na Allegro poszukaj są fajne spacerówki, nie drogie :)
U nas w pracy dzisiaj co 5 minut prąd wyłączają :) ciekawe jaka pogoda na dworze bo ja siedze w dwóch koszulkach, swetrze i katance hehe rozpisałam się nie ma co - powróciłam :)

halo;]
na festynie bylo fajnie Amelka sie wybawila ja sie najadlam a M napil;p wygralismy pilke adidasa:D i mloda mazaki;]
a wczoraj siedzielismy na swiezym powietrzu;]
teraz gotuje obiadek i czekam na Pawla bo poszedl badania okresowe robic i od rana lata po lekarzach

no 2 godz tylko..
na poczatku nie moglam sie przyzwyczaic do tego na prad i ta plaska plyta :-D:-D
ale teraz jestem zadowolona garki sie nie brudza tak jak od gazu...i tez szybko fajnie sie gotuje :tak::tak:

fajny ten komis nawet nie wiedzialam ze cos takiego u nas jest :tak::tak:

dobra my spadamy idziemy do szkoly..
papa:-):-)

tak samo szybko sie gotuje jak na gazowce???
ja chyba musze sobie kupic zamaist kuchenki sama plyte gazowa... bo to mniejsze i wygodniejsze....

Witam

Daffi ten komis to mojej kolezanki i ciagle mnie napastuje zebym przyjechała ale jakos czasu nie mam nawet nie wiedziałam ze stronke maja

U nas jakos leci moi rodzice wrocili i ciesza sie dziewczynkami.
Dzis jakas pogoda do tyłka bo obie marudziły a teraz spia - choc nati juz nie sypia w dzien. Mam nadzieje ze moja mam przyjedzie i ja wymeczy

Witam

Daffi ten komis to mojej kolezanki i ciagle mnie napastuje zebym przyjechała ale jakos czasu nie mam nawet nie wiedziałam ze stronke maja

U nas jakos leci moi rodzice wrocili i ciesza sie dziewczynkami.
Dzis jakas pogoda do tyłka bo obie marudziły a teraz spia - choc nati juz nie sypia w dzien. Mam nadzieje ze moja mam przyjedzie i ja wymeczy

no wlasnie mi strone dzis podala znajoma ktora tam pracuje...
oddalam tam sukienke od Chrztu Julki ale jakos sie nie przedala... ale bardzo fajne ciuszki i w ogole zabawki mozna tam wyrwac!
maja tam tez nowe z hurtowni nie tylko uzywane:)
fajnie ze cos takiego w naszym miescie powstalo! jak szukalam wozka to jakos nie mialam jak kupic bo wsyztsko takie drogie a teraz? x-lander za 990zl! szok!

reklama
Do góry