reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja juz okapana wcinam lody orzechowe :-):-)
mlody spi..dzis dal popalic cos..:wściekła/y::wściekła/y:

aneteczka daj znac czy zapiekanka wam podeszla :confused:..makaron chyba moze byc ja dawalam jakis drobniejszy ale to chyba obojetne :tak::tak:

Lili gratki !!! fajnie ze dobrze ci idzie...:-):-) teraz to juz z gorki..

ciacho witajcie w domku !! jak corcia sie czuje??

reklama
Witam mamusie:) Zajrzalam do Was ale nie jestem gorzowianka..mieszkam mozna powiedziec w dalszej okolicy ale czesto odwiedzam Gorzow:) Spodziewam sie synka i jak zdazylam zauwazyc na samym poczatku poruszany byl temat ginekologow..ja rowniez bylam w Hipokratesie u Dr. Rybskiego i moge z czystym sumieniem go polecac:) Zycze duzo zdrowka i Wam i Waszym pociechom:)

Tobie rowniez duzo zdrowka i synusiowi takze.

Marzenka... moje gotowanie na gumie efektow nie dalo zadnych.. zmarnowalam ocet tylko hahahahha
jutro kupie ten srodek... jak on sie nazywal? a drogi jest?
moze to cos da..
ale pwoiiedz mi czym ta gume wyczyscic?
chyba wezme szczoteczke do zebow stara i nia bede szorowac.. najdalej nia wcisne sie....

czesc dziewuszki:-)
daffi u mnie tez ocet nie zdal egzaminu ale ten plyn SAVO jest rewelacyjny,mowie ci popryskalam tam gdzie nawet nie siegalam szczoteczka i zeszlo w wtych miejscach,tylko musisz zostawic na kilka godz a potem pranie puste jeszcze raz.napewno pomoze.
mozesz tez polac domestosem ale ten savo o wiele lepszy,koszt to jakies 12zl.

lili no no kobieto tyle zes przejechala,bravo kobieto

kurde dawid wstal juz o 5-30 a ja zmeczona niewyspana wrocilam o 24do domu,praca ok zagoszcze tam na dluzejtroche malo placa ale dobre to niz nic,zawsze bede miala na cos dla siebie:-)gdyby nie to ze potrzebny kazdy grosz to bym wyszla z cala torba ciuszkow,niemoglam sie napatrzec zwlaszcza na te dziewczece te sukienusie itd no bomba:-):-):-)
wstawac spiochy
larvunia jka tam?

Doberek...:-):-)
ja z kawa i wstawilam juz miesko na zupe a co..:tak::tak:
lata i pod oknem facet z kosiaka halas robi :wściekła/y::wściekła/y:

marzenka fajnie ze jestes zadowolona ale gdzie ty pracujesz??
czyzby gdzies wlumpku pomagasz??
tak mi sie wydaje z opisu :-):-)

A wiec po 1 praniu z tym plynem zeszlo ci?

kurcze a powiedz mi jak ja pozniej wstawie pranei z ciuchami to nic juz tam nie bedzie czy lepeij zrobic po tym plynie jeszcze jedno puste?

hehehe niedoswiadczona jam w tych sprawach:-p

ale tez chce tego cholerstwa sie pozbyc....!!!!!!!!

aha ...glowa do gory :-):-)
@ sie skonczy i humorek wroci :tak::tak:..
a praca jak nie ta to znajdzie sie inna :tak::tak:..mysl pozytywnie kochana
:-)
:-)

reklama
Do góry