reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam znowu teraz już na prawdę :) mieliśmy w rodzinie 2 wesela i tak się jakoś ułożyło, że nie pisałam :) musze poczytać co u Was i podajcie mi link do galerii to wrzucę fotki aktualne Amelci :) Jak wiecie ja już pracuję prawie od miesiąca, mała zostaje z teściową jakoś sobie radzą razem ;) Malutka 8 skończyła pół roczku i już siedzi i staje na nóżki :/ aha ... zapomniałabym co powiecie na temat chodzików ?? / od kiedy i czy wogóle ??? / Daffi co się stało, że nie piszesz na forum grudniówek? ja tam bywam rzadko więc nie wiem ale coś często jakieś same kłótnie tam są <do poczytania - muszę poczytać co u Was, ale widzę, że tajne się stworzyło to nie będzie dużo do nadrobienia tutaj> buziolki

jestem padnieta,wlasnie wrocilam z miasta:-)
madzia tak w lumpku pomagam takim naprawde duzym:-):-)bo u nas kolo nowej biedronki mini galerie otworzyli:-)takze plus dla mnie bo mam po drodze z miasta.
daffi jak popryskasz tym plynem zostaw na kilka godz niech sie przegryzie potem wstaw puste pranie,jesli zostanie jeszcze to powtarzaj nawet kilka razy,
ja wstawilam az 3 prania puste,duzo to dalo ale jeszcze musze bo troszku jeszcze tam siedzi.
wczoraj robilam pranie juz normalnie i wszytsko ok pranie ladnie pachnie no ale teraz musze prasowac wszytsko zeby w razie wu zniszczyc grzyby,tymbardziej ze one lubia powracac;-)
madziarena widze ze twpewnie mamusia dumna;-);-);-) hehe ciekawe jak tam nasze chlopy na egzaminie:-D:-D
co do chodzika,to ja uzywalam ale sporadycznie,na 20 min przewaznie wtedy cos moglam spokojnie zrobic bo wiem ze nic sie nie stanie:-Dnp wtedy kiedy kroilam mieso i mojego nie bylo:-)
znikam zrobic zupe

Witam znowu teraz już na prawdę :) mieliśmy w rodzinie 2 wesela i tak się jakoś ułożyło, że nie pisałam :) musze poczytać co u Was i podajcie mi link do galerii to wrzucę fotki aktualne Amelci :) Jak wiecie ja już pracuję prawie od miesiąca, mała zostaje z teściową jakoś sobie radzą razem ;) Malutka 8 skończyła pół roczku i już siedzi i staje na nóżki :/ aha ... zapomniałabym co powiecie na temat chodzików ?? / od kiedy i czy wogóle ??? / Daffi co się stało, że nie piszesz na forum grudniówek? ja tam bywam rzadko więc nie wiem ale coś często jakieś same kłótnie tam są <do poczytania - muszę poczytać co u Was, ale widzę, że tajne się stworzyło to nie będzie dużo do nadrobienia tutaj> buziolki

kochana tak jak piszesz kloca sie.. poszlo o marzene i temat ciagnie sie dalej....
bo marzena wrocila pod innym nickiem choc tego nie ukrywala....
dziewczyny fochami zarzucily ze skoro wrocila to na glownym juz nie pisza bo nie maja ochoty czytaj jej spamow a na tajnym jej nie ma to tam pisza...
po czym ona niby taka bogata a poprosila dziewczyny czy moglyby podarowac jej ciuszki!
wyszla kolejna jazda o to...
marzena odeszla zaluje ze wrocila... a dziewczyny sie znow poklocily...
ja nie pisze bo zastanaiwam sie nad zyciem forumowym grudniowek..
czego one chca i oczekuja... bo bedac w ciazy byla super atmosfera a to wtedy byla burza hormonow..a teraz? dla mnie to jest porazajace co sie dzieje!
utworzyl sie ten drugi tajny i juz nie jest jak kiedys bo one siedza ciagle i na tajnym pisza a glowny zostawily dla nowych osob... tylko ja po tyg nieobecnosci mam do nadrobienia na glownym 10 stron a na tajnym 70!!!!
jest roznica? nic dziwnego ze forum nasze obumiera i dziewczyny sie wykruszaja bo duzo nie ma dostepu do tajnego ale o juz nie chodzi o to... dla mnie glowne jest do pisania o wszytskim i o niczym a tajny jak cos mam prywatnego do przekazania.. a tak? zrobily sie 2 watki smietniki!

hej dziewczyny
marzenka fajnie ze ci si podoba praca:-)
my juz w domu mloda dostala zwolnienie do piatku a w poniedzialek chyba pojdze do szkoly o ile bedzie sens

rozmowe wrze widze ;-)
ja jutro z mlodym zapisana jestem na kontrole tej jego krtani, niby nie kaszle juz, antybiotyk wczoraj odstawilam... no zobaczymy co mi powie.
a w piatek umowilam sie do fryza :-) na poproawe humoru :tak: i na solara pojde a co ;-)
jej juz ponad 3 lata nie bylam na solarium ;-)
choc to mi sprawi troche radosci......

hej laski
moja natalka ma szlaban na chodzik z powodu bioderek.

reklama
czesc ciacho ;-)
asienka hello ;-)
beacia siema ;-)

a ja na chodziki jestem przeciwna ;-) moj nie mial i nie chcialam by mial...

Do góry