reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

macie w 100 % racje, ale nie wincie za to
DZIECI a ich rodzicow... dziecko ma swoje prawa i zachowania rozne... no ale matka powinna wychowywac... przynajmniej probowac, bo nie kazde dziecko zawsze slucha;-)

reklama
Dzien dobry
dzis budze sie rano patrze na zegar a to juz 7:16 to ja szybko budze m i hanie bo oni o 7:25 wychodza z domu juz...
lece po mloda mowie wstawaj szybko ubieraj sie bo sie spoznicie zaraz...
lece do m mowie a ty co dalej spisz wstawaj szybko a ten do mnie o co ci chodzi przeciez to dopiero 6:16
biggrin.gif
..
no to ja patrze rzeczywiscie i spowrotem do malej idz spac na 30 minut mamie sie pomylilo hihi...
biggrin.gif

jutro w szkole ida na jakies zawody a w czwartek do zoo..i zaraz koniec roku znowu ale ten czas leci
smile.gif

a my na 16 w czwartek mamy juz wizyte do laryngologa z malym juz sie boje tam isc wydaje mi sie ze nic nie zdziala kobieta on nie da sie dotknac
frown.gif
na szczescie idziemy do polki..

Aneteczka no sandalki drogie 120 zl to przesada jak dla mnie tez...na jeden sezon w sumie bo za rok beda za male..
ja na szczescie nie musialam mlodemu kupowac dostal jakis czas temu i sa dobre wiec spoko :tak::tak:
a dla hani kupilam za 8 euro hello kitty :-):-)

a co do dzieci hm...moj tez roznie sie zachowuje choc dzieci nie bije raczej ucieka od nich :-D:-D
bawi sie ladnie w piachu a jak ktos zbliza sie do niego to zaraz zabiera swoje zabawki i ucieka z piachu dzikusek hehe :-D:-D

hehe madzia to ci sie poprzestawialo:-)pewnie przez sen spojrzalas na zegarek:-D:-D:-D:-D
ja nie obwiniam dzieci za takie zachowanie,to jednak dzieciaki i tzreab niektore sytuacje zrozumiec ale mnie to dziwi ze zero reakcji ze strony rodzica,bo rodzic jest od tego zeby wychowywac jesli teraz sie nie reaguje to co bedzie pozniej!!

Witam

magdamir1 ja jak Amelka była malutka, przez sen brałam ją do łózka i tak zaspana byłam że nie wiedział kiedy i jak. Albo przez sen wyłączałam budzik mojemu A i to tak wyłączałam że nie zdążył zadzwonić, teraz A stawia budzik jak najdalej łóżka :-)

Macie rację dzieciaki, dzieciakami ale to matka powinna stać nad dzieckiem i pilnować żeby się dobrze zachowywało a wrazie takich sytuacji zwrócić uwagę.

Ja gryzłam dzieci w piaskownicy, oby moja Amelka nie miała tego po mnie :-D

aneteczka gdzie ty takie butki za 120 zł wynalazłaś

Ostatnia edycja:
halo;]
to ja pamietacie mnie jeszcze;p
od rana walcze z balaganem praniem prasowaniem i gotowaniem juz jestem prawie na mecie;] obiadek se gotuje:) tzn zeberka juz zrobilam rano a teraz robie kapuste zasmazana ;] mmmm jak ja dawno tego nie jadlam:D
ja czuje sie dobrze a Amelke sprzedalam teraz na chwile na spacer ciotce co bym mogla obiad dokonczyc i chwile odpoczac:) postaram sie juz was tak niezaniedbywac bo sie za wami stesnilam:*
disarra- witam nowa kolezanke :)

Hello my po obiadku :-):-)
teraz wymyslilam sobie salatke bede robic z selera i na male zakupy musze bo lodowka pusta..:tak::tak:

beacia tak to z facetami bywa..:tak:
PR fajnie ze dobrze sie czujecie :-):-) oby tak dalej...
:tak:

hello
dawid wlasnie padl mi na podlodze a mame odwiozl moj do domu,bo na rehabilitacje tu chodzi do przychodni:-)
zaszlam do mojego lumpa co dzis ide na nocke:-D:-D:-D:-Dkupilam se bardzo ladny swterek taki na chlodne dni piekny kolor wogule niezniszczony i tylko za 2zl.dawidkowi troche tez kupilam i jestem bardzo pocieszona z tego zakupu:-)
juz sie pytaly czy dzis bede:-D:-Da jedna co tam pracuje to moja znajoma:-Di troche mam dzieki temu mniej stresa bo kogos jzu znam:-)

Marzenka a gdzie ty na nocke idziesz??
bo ja cos nie kumam..
pokaz fotki zakupowe co tam kupilas pochwal sie...

ja spadam

reklama
kochana ide do wykladania towaru segregowania ciuchow w lumpie:-D
otworzyli u nas tydzien temu:-D:-D:-Dblisko domu wiec ide tymbardziej ze od reki placi a za godz 6zl:-)

Do góry