reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

I ja sie tu witam ;)
Asienka kiedy wpadniez na kafe macie moze ten kolczyk jeszcze co u was zgubiony został bo to mój kolczyk ??
ale zescie dziewczyny napisały ja szybko przeleciałam ale musze mykac bo mój na dworze z małym i juz sie denerwuje ze za długo tak to jest matka cały dzien z dzieckiem a ojciec jak na chwile wezmie to ma ból ale coz mama to mama co nie hehe

milego dzionka

aha mojemu to juz 2 ząbki wyszły a jakie one ostre strach malce wkładac mu do buzi bo raz jak zlapał to slad mi został ;P

hej
pewnie, że mamy. moja mama cały czas mówiła, że Ty takie miałaś ale skoro twierdziliście, że nie.

nie wiem kiedy na kafe wpadne, bo jeszcze dochodowego nie policzyłam a do 20 jest termin

reklama
disarra- te sandałki wynalazłam w sklepie koło cocodrillo na górczynie, niby skórzane i barzdo ładne, ale i tak tyle nie dam.

My odwiedziliśmy już daichmana i tylko jedne sandałki dla chłopców z zabudowaną pięta były i w dodatku urokiem nie grzeszyły:baffled:dla dziewczynek 3 różne:sorry2:nie wiem jak to jest, że zawsze zdecydowanie mniejszy wybór jest dla chłopców jeśli chodzi o byty jak i ubrania. Ja sobie balerinek nie kupiłam, bo 39 za duże, a 38 za małe:dry:moze nogi trochę mam podpuchnięte, ale i tak za dużo pitoliły mnie w pięty.
Maly teraz poszedł spać. WOgóle jaką akcje mi zrobił. Płakał, bo się mu spać chce a on bez smoczka nie uśnie.Więc po całym mieskzaniu szukam, nigdzie nie ma,ten drze się jak najęty, w końcu pomyślałam że w samochodzie został, zamknełam go w łóżeczku i zlecialam na dół, a mały jakiś spazmów histerycznych dostał, ze go samego zostawiłam. Tak się darł, ze na dworze dobrze go slydszałam, a na klatce jakby mu ktoś niewiadomo jaką krzywdę robił. Potem dostał smoka i padł, nawet już nie zajęknął:confused:

Marzenka-udanej nocki życze, przynajmniej będziesz osbie mogła coś wybrać jako pierwsza:tak:

madzia- a do tej zapiekanki do której dałaś przepis, to jak mozzarelle???taką w zalewie, czy w wiórkach (jak żółty ser) tylko sie nie śmiej, bo nie wiem. Zawsze kojarzył mi sie z zalew, ale dziś w sklepie zobaczyłam ze jest jeszcze inna.

My po zakupach w biedronce, kupiłam sobie m.in. sztyćce, nawet łądne 24 elementy za 25zł, jakiś odcedzak, i dwie podusie ozdobne.

Ostatnia edycja:
Aneteczka taka mozarella w zalewie ja tutaj taka kupuje ale do tej zapiekanki wystarczy tez sam zwykly zolty ser jak kto lubi...:tak::tak:

a z ciuchami i butkami tak juz jest....

ide polegnac bo wrocilam z placu zabaw :tak::tak:

Marzenka ja pierwszy raz wstawilam dzis pranie z octem..
zobacze jak ocet zadziala tylko nie wiem czy za malo go nie dalam.. a powiedz mi on wyparuje calkiem? nie bedzie nim pralka smierdziec?
moja pralka ma 95 stopni takze zawsze mocniej to wygotuje.

czesc dziewczyny
my dopiero co do domu wrocilismy jak o 9 wyjechalismy, jestem padnieta,
jutro odbieramy mloda ze szpitala i chyba juz do konca tyg nie pojdzie do szkoly o ile w ogole pojdzie do szkoly wsumie juz swiadectwa wystawione wiec rybka

Witajcie kobietki!
Ja dziś troszkę z siebie dumna jestem, bo na jeździe miałam dziś dłuższą trasę- prawie do Pyrzyc i spowrotem:tak:, i jechałam ok 100-110 km /h przeciętnie i na dodatek pierwszy raz w życiu wyprzedzałam:-D i to autobus i tiry:tak::-):-):-), a jeszcze do niedawna ten wyczyn wydawał mi się nieosiągalny w moim wykonaniu...no ale nie taki diabeł straszny jednak , fajnie było:-D:-)

Widzę , że troszkę temat moich córeczek Roksanki i Patrysi został poruszony, wiem że niewiele z Was wie co się stało i pomyślałam że za jakąś chwilę na tajnym Wam opiszę tą moją niestety smutną historię:sad:

lili brawo, super kochana pierwsze koty za ploty
a ja mam dalej pietra ale moze w koncu pojde na to prawko bo auto jest a ja nie mam sie jak ruszyc

Lili- gratki, jak zdasz to mobilna będziesz więc do siebie na kawkę zapraszam

Madzia- właśnei robię to twoją zapiekankę i zobaczymy co wyjdzie:sorry2:kupiłam makaron taki jak na łazanki, mam nadzieje ze może być.

ciasteczko- idz, idz to naprawde nie takie trudne.

Mój mały ukąpany,smacznie sobie śpi. Zapomniałam dać mu tylko syropek na kaszel:sorry2:ja siedzę sama - m na zakupach, bo pokończyły się chusteczki, sudokrem i jeszcze kilka pierdól dla małego.Zaraz na capuccino sobie wodę nastawię, bo mam ochotę:-)

reklama
Witam mamusie:) Zajrzalam do Was ale nie jestem gorzowianka..mieszkam mozna powiedziec w dalszej okolicy ale czesto odwiedzam Gorzow:) Spodziewam sie synka i jak zdazylam zauwazyc na samym poczatku poruszany byl temat ginekologow..ja rowniez bylam w Hipokratesie u Dr. Rybskiego i moge z czystym sumieniem go polecac:) Zycze duzo zdrowka i Wam i Waszym pociechom:)

Do góry