LILIann
Majowe mamy'09
Disarra bardzo mi przykro...:-( Dokładnie rozumiem co czują teraz rodzice tego Maluszka, straciłam dwie córeczki, jedna żyła 9 dni, a druga 19...:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magda, no jakieś hobby fajnie mieć każdy ma swój sposób na odstresowanie, ja mam akurat taki że sobie szydełkuję;-) Przyjemne z pożytecznym
Daffi, pewnie wtedy ten lek na mniejsze dawki rozłożył, stąd wyszło 5 dni, może tak tym majmłodszym niemowlaczkom się podaje No nic, nieważne, byleby tylko skutecznie działało, no nie!?;-):-)
Witam dziewczyny
u mnie straszna tragedia zmarł 6 dniowy synek mojego kuzyna, miał okropne guzy na serduszku z przerzutami do główki :---(