reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Oj, dziewczyny, do mojego prawka to jeszcze długa droga:-D, dopiero 10-tą jazdę mam dzisiaj:tak: A jeździ mi się różnie, zależy od dnia, raz świetnie i bezbłędnie, a raz fatalnie... ale i tak myślałam że będzie gorzej:sorry2:
Idę dokończyć torbę, bo wyszydełkowałam sobie taką letnią z kwiatami:-D Nawet fajna wyszła, jak skończę to jakąś fotę wstawię, ocenicie, czy nie jest może zbyt kiczowata, bo niby mi się podoba, ale może przesadziłam z tymi kwiatami, i kolorami:sorry2::eek:

Daffi jak z mieszkaniem masz cos na oku? mowilas cos o kawalerce dzwonilas tam??
tak mam na oku ale nic nie wiem... mama patrycji pracuje z ta babka i jak dzownilam pierwszy raz to powiedziala co i jak i ze jeszczeda znac.....
od patrycji mamy wiem ze jednego dnia stwierdzial ze musi zapytac corki bo to jej mieszkanie i czy moze wynajac rodzinie z dzieckiem....
nastepnego dnia powiedziala ze wynajmie nam ale ze na wypoczynek skorzany bysmy musieli nalozyc koc co by przypadkiem nei zaplamic go bo przy dziecku wszystko jest mozliwe.
no ale jeszce sama do mnei nie zadzwonila.. mowila ze zadzwoni albo da znac przez patrycji siostre... lokalizacja jest super bo centrum no i kurcze 1000zł kaucji! szok

daffi to napewno jest grzyb:tak:
ja wczoraj pryskalam cifem i szorowalam stara szczoteczka,bo trudno sie tam dostac.i tak nie zeszlo wszystko.
a jakiej temp pierzesz?
ja tez mam od gory i to jest po bokach ze tego nie widac za bardzo wlasnie na tej gumie

o siet! to niezle trzeba isc i szorowac!
ja piore w 40 stopniach zawsze a w soboty ciuchy robocze marka w 60 stopniach.

Daffi są takie 3-dniowe antybiotyki:tak: Ja moim dziewczyną często to podawałam. Bierze się je przez 3 dni, ale w organizmie działają przez 7 dni:tak:.
wiesz ja sie zdziwilam bo ten antybiotyk CECLOR julka dostala juz raz jak miala 1,5 miesiaca i miala infekcje drog moczowych! skubany ponad 40zl kosztuje!
i wtedy byl na 5 dni a teraz na 3 dni.. to mnie zdziwilo ale inny lekarz teraz go przepisywal.

daffi wstaw puste pranie z octem i soda oczyszczona na 90stopni.widze ze troche u mnie zeszlo ale jeszcze dluga droga przedemna
lece do dawidka :-)

Narazie ciacho !!
LILI alez ty zdolna jestes tak sama wyszywasz..torba napewno jest super !!
Daffi to moze sie uda...

ok ja tez zmykam trzeba sie szykowac..
milego dnia babeczki :-):-)

Magda, no jakieś hobby fajnie mieć:-D każdy ma swój sposób na odstresowanie, ja mam akurat taki że sobie szydełkuję;-) Przyjemne z pożytecznym:-D
Daffi, pewnie wtedy ten lek na mniejsze dawki rozłożył, stąd wyszło 5 dni, może tak tym majmłodszym niemowlaczkom się podaje:confused: No nic, nieważne, byleby tylko skutecznie działało, no nie!?;-):-)

reklama
disara nieiwem co powiedziec:-(przykro mi
daffi jesli masz na gumie to i w calej pralce,tylko ze tego nie widac,ja napewno jeszcze wlacze na gotowanie,tylko poczekam bo polalam domestosem:-)

Do góry