reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien doberek ja z kawka wlasnie..:-):-)
dzis Hania w domu zrobilam im tosty i wcinaja..
na 10 :30 jade o tej nowej szkoly z nia bo sa dni otwarte i 1 klasy maja na 1,5 godz przyjsc..
co do pralki to zzapewne w drzwiczkach sie zrobil ten grzyb tak mysle bo u mnie tez nieraz ta guma taka czarna bee...i musze to myc...
Daffi jak z mieszkaniem masz cos na oku? mowilas cos o kawalerce dzwonilas tam??

cos mialam napisac i wypadlo mi z glowy hmm..

reklama
daffi to napewno jest grzyb:tak:
ja wczoraj pryskalam cifem i szorowalam stara szczoteczka,bo trudno sie tam dostac.i tak nie zeszlo wszystko.
a jakiej temp pierzesz?
ja tez mam od gory i to jest po bokach ze tego nie widac za bardzo wlasnie na tej gumie

Dzieńdoberek;-) Witam się z kawką i rogalikiem w dłoni:-) Troszkę mnie nie było , a tu taka fajna nowinka u Larvuni! Kochana gratulacje i czekam z niecierpliwością na sprawozdanie z pierwszego dnia pracy:tak::-D
Blond, jej , koleżankę to Ty masz niezłą, zero taktu i wyczucia, grrr...:no: A ten Twój Rafałek to widzę że kawał urwisa:-D Już sobie wyobraziłam jak rzuca kredkami w ludzi i w talerze:-D A co się będzie nudził w jakiejś drętwej restauracji;-):-D Nie martw się , ja też podobne sceny przerabiałam i do tej pory jeszcze czasem przerabiam:sorry2:;-)
Madzia, oj szalejesz, szalejesz;-) Twoje życie ostatnio to jak jedna wielka impreza:-D;-)
Ciasteczko, no nie dziwię Ci się że już te dojazdy Cię wymęczyły trochę. Ja jestem w szoku że aż tak długo na migdałki trzymają w szpitalu, ale racja, lepiej żeby trzymali i "pilnowali", niż mieliby niedoleczone dziecko oddać:tak: A , jeśli można spytać, w jakim szpitalu córcia leży?
Daffi jak Juleczka? Mam nadzieję że dziś przeziębienie poszło w zapomnienie! (Hihi, cóż za rymy;-))
Marzenka mówisz, że grzybki chodujesz;-). Jej, ja nawet nie wiedziałam że takie cuś może się w pralce zrobić:szok: A ile czasu masz już tą pralkę? Ja mam swoją jakieś 3 lata, i na razie wszystko ok, ale ciekawe co się może przyczynić do powstania grzyba:confused:
A u mnie w końcu trochę lepiej, Ola przechodziłą ospę jeszcze gorzej niż Ala, a na dodatek na oku dostała tych ropnych wykwitów i całe oko jej od tego ropiało:no: i w buźce też ją wysypało...:-( No ale najgorsze już za nami, gorączka już przeszła, pryszcze zasychają, ufff...W końcu mam szansę na przespane noce:-)

Haha, zanim napisałam swoje "wypracowanie" to już tyle zdążyłyście napisać:sorry2::-D
Daffi są takie 3-dniowe antybiotyki:tak: Ja moim dziewczyną często to podawałam. Bierze się je przez 3 dni, ale w organizmie działają przez 7 dni:tak:.
Acha, zapomniałam się przywitać z nowymi dziewczynami!!! A więc WITAM!:-)

lili witaj :)
ja tez nie mialam pojecia ze moga tam grzyby powstawac,dopiero jak powiedzialam mojemu zeby wyczyscil szuflade to on dopiero zobaczyl, a ja sie zastanawialam czemu mi pranie tak nie pachnie i teraz juz wiem.mowie wam masakra ile trzeba sie nameczyc z czyszczeniem ja pierdziele to jakas masakra i tyle.ja mam swoja 1,5 roku tyle ze ja nigdy nie nastawialam programu na gotowanie bo nie mialam takiej potrzeby,bo glowna przyczyna jest wlasnie za niska temperatura prania.no i ta gume trzeba po kazdym praniu wycierac szmatka.
tylko ze co ja mam teraz zrobic,pranie czeka a mnie az obrzydzenie bierze jak se pomysle o praniu

czesc dziewczyny:-)
lili witaj zabiegana jestes to i nie zagladasz tu, a jak twoje prawko zdalas juz czy jeszcze nie?
mloda lezy w szczecinie na arkonskiej, bo tam dostalismy termin na 8 czerwca czyli czekalismy tylko 3 tyg bo termin im sie zwolnil:-)
magda ja takiego grzybka czy wsumie nie wiem co to tez mam na gumie w zamrazarce ale on suchy jest a w pralce nigdy nie mialam a piore w 30-40stop nawet w tej co padala miala 7 lat tylko fakt pare razy do roku puszczam na 90stop z octem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry