reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Doberek !!
my zladowalismy dopiero o 1 do domu :szok::szok:
urodziny udane jak najbardziej dzieci tak dlugo wytrzymaly i sie bawili prawie do 1 masakra ile maja energi hehe..
ja tez ok :-D:-D..troszke jeszcze mi sie we lbie kreci hihi :-D:-D...
ale co tam ...kurde dosc juz tych imprezek bo za duzo alkoholu sie leje :-D:-D
rosolek wstawilam wlasnie i nie mam sily na nic...
a po obiadku znajomi na kawe wpadaja..kurde zycie towarzyskie sie kreci...:-D:-D
no nic milego dnia ide polegnac na wyrko :tak::tak:

larvunia udanego dnia jutro trzymam kciuki !!

reklama
hej hej
my juz wrocilismy ze sz-na wychodzi jednak w srode no lepiej dluzej niz ma sie cos stac jej
jestem troche wymemlana tymi dojazdami
dzisiaj chyba juz nie wychodzimy nigdzie odpoczywamy, obejrzymy sobie F1 odchamie sie hehe

Hello
a u nas dzisiaj dziadki byly.bylismy w askanie na obiedzie.mlody 1 raz byl w restauracji wiec darl sie, rzucal kredkami w ludzi, w talerze.masakra.wiec musialam przelazic pol obiadu a pozniej moja mama.ale za to male zakupy zrobione wiec sie ciesze :)
ciasteczko no ona umiaru nie zna
Befatka ona w sumie meza nie ma.ma chlopaka.jest pare lat mlodsza.zreszta jej corka tez nie jest taka do przodu.ale nie mi to oceniac.
MAgda no to niezle pobalowaliscie :)
Marzenka a noz widelec sie odezwa...:)
Larvunia pewnie ze bedziemy :)

dziewczyny wpadlam powiedziec dobrej nocy i do widzenia jutro wieczorkiem poopowiadam jak to bylo w 1 dzien pracy heheheh ;-) papa

larvunia trzymam kciuki:-)
dziewczyny zrobil mi sie grzyb w pralce,niewiem co mam zrobic,troche czyscilam ale kurde te cholerstwo nie chce zejsc,macie jakies sprawdzone porady?

a ja myslalam ze bede miala cos do poczytania:sorry2:hmmmmmmm
wlasnie pralke wlaczylam na 90stopni i pierze sie z octem,mam nadzieje ze cos pomoze,
kurde sama sobie to zmajstrowalam i jestem zla na siebie,bo za szybko drzwiczki zamykalam,myslalam ze kilka godz wystarczy no i w malych temperaturach pralam,bo przewaznie 40-50.
ma dzis przyjechac kumpela na noc wiec pewnie czasu nie bede miec.
madzia no no teraz to zycie towaszyskie sie wam rozkreca
daffi jak tam jula?
larvunia pewnie jedziesz do pracy,trzymam kciuki
ciasteczko jeszcze 2 dni a juz nie bedziesz musiala jezdzic do szczecina :-)
ania pr jak tam zdrowko?
a gdzie nowe laski?
blondi jak tam ci wyszly muffiny?mi ostatnio pyszne wyszly:-Dw mig zostaly zjedzone:-)

witam sie ja juz po kawce:)
julka wczoraj caly dzien niezle sie trzymala ale na wieczor kaszelek ją dopadl....
na szczescie jak juz poszla spac to spala jak zabita i kaszel jej juz w czasie snu nie meczyl...
no coz dzis ostatni raz antybiotyk... bo ma brac go 3 dni.. tak torszke dziwnie bo zawsze spotykalam sie ze 5 dni no ale coz....
mam nadzieje ze pomoze... mimo to flegamine bede jeszcze podawac bo ten kaszelek nie jest tak czesty ale jeszcze ja drazni.

reklama
larvunia trzymam kciuki:-)
dziewczyny zrobil mi sie grzyb w pralce,niewiem co mam zrobic,troche czyscilam ale kurde te cholerstwo nie chce zejsc,macie jakies sprawdzone porady?

a gdzie ten grzyb ci powstal?
jka mam pralke taka waziutka co wsad jest od groy i ogrom jest tej gumy nad bebnem do ktorego wrzuca sie pranie.. i stale musze ja czyscic bo ciagle robi sie taka mocno czarnba w rogu! moze to tez grzyb?

Do góry