reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hehe u mnie to samo:-D
ledwo przyszedl z tata do domu i za chwile buty znow wyciaga:-D:-D:-D:-D:-D
ja bede szla do parku i do sklepu jak tylko sie obudzi hehe i ty tez idz bo zaraz chate ci zdemoluje:-D:-D:-D:-Ddo wozka go wsadz a w razie czego folie mu zalozysz a sama pod parasol sie schowasz:-D:-D
kurde moi jeszcze spi zaraz 3 godz mina:szok:
beti jka tam wiktorek?

reklama
blond- wyjątkowo rozgranieta ta twoja koleżanka, nie ma co, taką to lepiej szerokim łukiem omijać.

Każde dziecko rozwija się w swoim tempie, a takie głupie gadanie, może jednynie zaszkodzić, a pewno zaboli. Nie ma co porównywać dzieci, bo każde jest inne. Mój kuzyn np zaczął chodzic jak miał 23m-ce, mówić też pierwsze słowa koło tego wieku, ciotka nasłuchała się jakiego to głupiego syna ma, nie mówiąc już ile lekarzy zwieedziła i ile nerwów zjadła, dziś artur ma tytuł dr inż i jak widać opoźniony nie jest.

Larvunia ja tez z moim mlodym musze pojsc do fryzjera bo juz nie moge tego rozczesac
Daffi najlepsze ze myslalam ze to moja calkiem dobra kolezanka.chociaz bralam na nia poprawke, ale jednak spotykalysmy sie czasami.najlepsze ze ona pozniej do mnie dzowila, dzisiaj juz 2 razy pisala i nic.i jeszcze z tekstem do rafala wczoraj jak jej maz wzial ich corke na rece :Rafalek a Ty nie masz tatusia.to moge ja Cie na rece wziac...nosz *****....tylko jej podziekowalam...

wiesz co takie sa najgorsze...
ja cie podziwiamja bymjej dawno wygarnela tak zeby jej w piety poszlo!
co za ludziska!

czesc dziewczyny
my juz w domu, mloda dostaje srodki przeciwbolowe bo ja boli:-(
daffi znam beate jezeli mozna tak powiedziec;-)
larvunia no teraz to ty znowu bedziesz kobieta pracujaca:tak::-D
blond ta karolina wyglada na takie ciele ale nie sadzilam ze takie cos ci powie,
porazka z taka kolezanka:dry: ze o sasiadach nie wspomne

Blond nie przejmuj sie kochana pewnie durna pinda zakompleksiona jest na maxa i chciała sie dowartosciowac w ten sposób.Załoze sie sie ze 7mym cudem śwaiata to ona nie jest i to ze męza znalazła to wydaje jej sie ze Pana Boga za nogi złapała i ze juz zawsze tak zostanie.:-p
Tez bym jej pewnie odawliła niezłym textem jak by tak do mojego dziecka powiedziała.
A dzieci naprawde rozwijaja sie róznie w gdzies czytałam ze w 3cim roku zycia dopiero mozna stwierdzic ze cos jest nie tak po kazdy 3latek musi rozumiec wszystkie polecenia,mówic przynajmniej troche i chodzic oczywiscie itd.
A młodemu zaplec słodkie warkoczyki hahaha:-)
Czesc dziewczyny tak w ogóle
Ciacho - zdrówka dla młodej niech juz wychodzi z tego szpitala
Dafi jak dzis Julcia??Dobrze spała w nocy?
Magda jak impreza ??
Larvunia dawaj foty małego łysolka
Laski co z katgen ma kobita juz neta i jak Izulek??
A no i oczywiscie witam nowe mamusie i dzieciaczki laski piszcie kiedy macie ochote
Ide zaraz monsterka wykąpac.Monster spał w dzin ponad 2h wiec bedzie koczowac do północy jak sądza narazie rozbiera sofe na czesci pierwsze co by matka miała co robic a ojciec widząc co sie świeci zwiał wczesniej do pracy :-):-):-);-)

Ostatnia edycja:
czesc :-)
befatka ales sie rozpisala wczoraj szok :-D;-)
lysolka chcesz?? nio wyglada teraz wogole jak moj mąż hehehehehehe...
pozniej jakas fote mu zrobie kochana i pokaze :tak:
Ty bys kayuske tez pokazala bo sie stesknilam!!

jej jutro do pracy JUPIIII bedziecie tesknic?? :-D
jak narazie na rano bede chodzic, wiec bede tu zagladac wieczorkami :tak:
jej ostatni raz z rana jestem :sorry2:

reklama
ja tez sie juz witam:-)obiad prawie gotowy :-D:-D
larvunia a no widzisz a u mnie nikt sie narazie nie odzywa w sprawie pracy a ztego co dziewczyny mowily jzutro bedzie rozmowa z szefem wiec widocznie ktos byl lepszy odemnie:-:)-(bo niewierze zeby zadzwonil na ostatnia chwile,
pewnie ze bedziemy tesknic:-)

Do góry