reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

my tez dopiero ze spacerku wróciliśmy
w sumie siedzielibyśmy dłużej na podwórku ale D warczy kosiarką i natuska sie boji.
larvunia co do basenu to ja jutro mam gości a w poniedziałek w pracy koczuje

reklama
Befatka mala sie nauczy zobacz na szymka dopiero teraz kuma o co chodzi daj jej czas...a sobie cierpliwosci :-D:-D
niuskaa gratki dla malej to teraz nie bedziesz sie nudzic hehe :-):-)

daffi wspolczuje ty to sie masz z tymi mieszkaniami...

aha i moj mlody wazy 13 kg wiec nie duzo...

ja tez wrocilam teraz do domu bylismy na placu i nogi do dupy mi wchodza :-D:-D

ide odpoczac choc pokoj malujemy to se nie odpoczne zbytnio :tak:

ojoj... szczypiorek ten twoj Szymus no ale po kim oni maja byc grubsi???:p
Julka juz wazy 9kg ale ona ma chyba te geny ma po mnie i moim tacie:)

hello:-)
jak taka ladna pogoda to nie ma czasu usiasc przed kompa:-D
my te zcaly dzien spedizlismy na dworze, z rana pojechalismy rowerami do miasta moj zabral dawidka na plac zabaw a ja poszlam se polazic po lumpach itd:-D:-D:-D
od rana nie w sosie jestem przez @.
pozniej szybko na obiad i znow na spacer,dawid zasnal wiec ja usiadlam se na lawce na sloneczku i sie troche opalilam:-D:-D:-Ddopiero o 20 do domu przyszlismy,
aneteczka moj to nie bardzo lubi hustawke woli juz bardziej te domki co sa na placu zabaw a slizgawke uwielbia,,hehe sam zjezdza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
magda to ci szymek malo wazy,mowili cos ze ma niedowage czy cos?moj tyle teraz wazy.
daffi mi sie wydaje ze to troche nie wporzadku ze chce was zamienic,a ten gosciu ma kilka mieszkan?
larvunia i jak poleniuchowalas przed tv?
befatko daj czas jeszcze malej,ja tez nie mam cierpliwosci do takich spraw,tez chcialam teraz na lato oduczyc dawidka albo chociaz probowac ale on nawet usiasc nie chce na niego stoi sztywny i krzyczy wiec nie bede nalegac.
katgen zdrowka dla izulki:-)

witam sie.....
moje dziecko dzis mnie zaskoczylo i dopiero przed chwila wstala:)
co do sprawy mieszkania to klapa....
madzia ty na pewno wiesz kto jest wlascicelem mieszkania....
wlascicel milenium... i on ma kilka chat w mczu ktore wynajmuje.. a ci ludzie co chca zamienic mieszkanie to sa od niego jakas rodzina i chca wieksze z tym ze my mamy 4 miesiace na szukanie czegos innego....
oni mieli 2 mieszkania do wyboru.. ciekawe ktore wybiora... spac nie moglam dzis... jak sie obudzilam o 3:30 tak nie spalam do 5 bo bilam sie z myslami.....
ja i tak do grudnia sie nie wyprowadze tak jak mam umowe.. tylko jest problem bo od lipca jednostka likwiduje zakwaterowania na jednostce i w internacie i beda szukac do wynajecia.. wiec nie wiem jak ja to wtedy mam uczynic by znalezc inne mieszkanie.......
no mowie wam to jest takie swinstwo co ten gosc zrobil...
wprowadzajac sie mowilismy mu ze chcemy tu z 2-3 lata pomieszkac! ja nie rozumeim ludzi.. az pojde dzis do niego niech mi pwoie co i jak bo ja spac po nocy nie moge...
normalnie dziewczyny rece opadaja i zxyc sie nie chce!

Dafii- cholera..............współczuje, bo z małym dzieckiwem w jednym pokoju to nieporozumienie, a i przeprowadzka z takim maluchem nie jest łatwa.Nie myślicie o kupnie jakiegoś własnego m? bo w wielu przypadkach to taniej wychodzi miesięcznie niż wynajem.

nawet rata bylaby mniejsza niz za sam wynajem....
no ale po 1sze zeby kupic trzba wziac kredyt a nikt nam go nie da!

daffi - kurcze jedź może zdecydowali się na to drugie a ty nie potrzebnie sie martwisz

nawet nie masz pojecia co ja teraz mam w sobie tak mnie to meczy ze wewnatrz cala sie trzese ze strachu!
no cos nie chce nam sie pooukladac w zyciu i poki co mamy same problemy z ktorymi stale sie zmagamy!

hello
piekna pogoda :-):-)az milo
moj zabral dawida na spacer wiec ja zmykam zaraz sprzatac.
daffi ja wiem ktory to,bo moja siostra tez wynajmowala u niego na swierczewskiego ten dom jak jedzie sie do sw.i tez dlugo tam nie pomieszkali.
dlatego ja sie ciesze ze zdarzylismy wziac kredyt przed tym kryzysem,a teraz to pewnie bysmy musieli wynajmowac a to sie nie oplaca i tak juz zglowy 2 lata kredytu:-D:-D:-D:-D
milego dnia laski

Witam wekendowo :-):-)
wrocilam niedawno z miastapojechalam sama chcialam torebke kupic ale nic nie wybralam :no::no:
teraz dzieci poszly na plac zabaw a ja sie wzielam za obiad juz pyrki gotuje bo pozniej jedziemy do znajomych na kawe :-):-)

daffi wspolczuje wy to sie macie,a tego goscia kojarze :tak:
moze tamci wybiora te drugie mieszkanie ale nie powinnien tak robic skoro macie umowe podpisana na dluzej :tak::tak:co za ludzie...

u nas tez piekna pogoda super...
zmykam i zycze udanego wekendu :-):-)

reklama
Witam sie i ja!!!

Do nas dziś znajomi przyjeżdzają więc siedzę teraz w kuchni i coś pichce:-p:-pniedawno wróciliśmy z zakupów, jeszcze przy okazji śliczą czapeczkę małemu w cocodrillo kupiłam, a poszłam po sandałki, ale noc czapka też się przyda.

Daffi- współczuje naprawdę, a w m-czu jest taki problem z wynajmem mieszkań???? bo w gorzowie jest w sumie dużo mieszkań pod wynajem i chyba żadnego problemu z zamianą nie ma, tylko że to większe miasto i może dlatego. Fakt, teraz jest cieżej kredyt dostać, ale nie łam się bo banki trochę odpuszczają kryteria i np mój kolega który zarabia coś około 2 tys na rękę mówił ze moga mu dać kredyt na 160 tys, więc za to coś już się kupi.

Do góry