reklama
ale super pogoda u nas
wczoraj pol dnia na placu zabaw bylismy dzis tez tak bedziemy jak mlody bedzie chcial
befatka i co byliscie na basenie??
ja chyba jutro sie wybiore albo w poniedzialek bo tansze bilety sa ;-)
asienka jak stan wody??
moze ze mna sie wybierzesz na basen i oliwka?? transport masz free
wczoraj pol dnia na placu zabaw bylismy dzis tez tak bedziemy jak mlody bedzie chcial
befatka i co byliscie na basenie??
ja chyba jutro sie wybiore albo w poniedzialek bo tansze bilety sa ;-)
asienka jak stan wody??
moze ze mna sie wybierzesz na basen i oliwka?? transport masz free
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
witan slonecznie:-)
zdrowia dla izulki biedne obie
larvunia na basen to zrelaksujesz sie:-)
zdrowia dla izulki biedne obie
larvunia na basen to zrelaksujesz sie:-)
hej
daffi ja tez dostalam esa od niej... bidulka ta izulka....
piszecie o rozmiarach... moj roznie zalezy jaka firma, nosi na 98 albo 110 ;-) przewaznie 104- 110
milego dnia!!!
hmm u nas tez roznie.. zazwyczaj 80-86 czasem jakies 74 sie zdarza ze so ok.
aneteczka
Fanka BB :)
Hej
Izula wracaj szybko do zdrowia!
Ja już posprzątałą, mały teraz zasną, uff.........gładko poszło.pięknie na podwórku, więc jak się obudzi to pójdziemy na plac zabaw, to go troszkę na huśtawce pochuśtam, bo na inne atrakcje jeszcze za mały, a huśtawka mu się bardzo podoba. Nie wiem, może też spróbuje czy będzie bawił się w piasku.
M dziś do pracy poszedł, ja na szczęście urlop wziełam i pogoda jak tra lala. Mieliśmy zamiar jechać nad morze, ale M w ostatniej chwili dowiedział sie od szefa że jednak musi iść do pracyzła jestem jak cholera, bo już nocleg zarezerwowałam.
Teraz sobei kawusie pije, bo wstałam o 5 i ciut niedospana jestem.
Izula wracaj szybko do zdrowia!
Ja już posprzątałą, mały teraz zasną, uff.........gładko poszło.pięknie na podwórku, więc jak się obudzi to pójdziemy na plac zabaw, to go troszkę na huśtawce pochuśtam, bo na inne atrakcje jeszcze za mały, a huśtawka mu się bardzo podoba. Nie wiem, może też spróbuje czy będzie bawił się w piasku.
M dziś do pracy poszedł, ja na szczęście urlop wziełam i pogoda jak tra lala. Mieliśmy zamiar jechać nad morze, ale M w ostatniej chwili dowiedział sie od szefa że jednak musi iść do pracyzła jestem jak cholera, bo już nocleg zarezerwowałam.
Teraz sobei kawusie pije, bo wstałam o 5 i ciut niedospana jestem.
reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Czesc laski
Larvunia szkoda bo w koncu nie byłam ale ide za tydzien bo w czwartki sa sesje dla dzieciów.
Kolezanka mi zaspała hahha bo sie z małym połozyła. Ale jej wybaczam bo szła na nocke wiec i tak jej sie dziwiłam ze daje rade nie spac ,isc do pracy i znowu cały dzien nie spac dopóki młody nie padnie
U nas tez ładnie od kilku dni ładnie na dworku.Ja chyba dzis zostane w domu i tylko wyciągne graty na ogród bo musze w koncu zacząc młoda na nocnik uczyc.Juz mi sie słabo robi bo chyba nie jest jeszcze gotowa i jej sie wcale ten pomysł nie podoba a mokra dupa w niczym jej nie przeszkadzaNo nic zobaczymy ale jak nie naucze jej teraz to póniej bedzie jeszcze trudniej bo od pazdziernika szukam pracy juz na bank.
Biedna Izuka duzo zdrówka Skarbie:**
Śmigam laski miłęgo dnia Wam zycze :***
Larvunia szkoda bo w koncu nie byłam ale ide za tydzien bo w czwartki sa sesje dla dzieciów.
Kolezanka mi zaspała hahha bo sie z małym połozyła. Ale jej wybaczam bo szła na nocke wiec i tak jej sie dziwiłam ze daje rade nie spac ,isc do pracy i znowu cały dzien nie spac dopóki młody nie padnie
U nas tez ładnie od kilku dni ładnie na dworku.Ja chyba dzis zostane w domu i tylko wyciągne graty na ogród bo musze w koncu zacząc młoda na nocnik uczyc.Juz mi sie słabo robi bo chyba nie jest jeszcze gotowa i jej sie wcale ten pomysł nie podoba a mokra dupa w niczym jej nie przeszkadzaNo nic zobaczymy ale jak nie naucze jej teraz to póniej bedzie jeszcze trudniej bo od pazdziernika szukam pracy juz na bank.
Biedna Izuka duzo zdrówka Skarbie:**
Śmigam laski miłęgo dnia Wam zycze :***
Ostatnia edycja:
Podziel się: