reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc:-)
befatko hehe zeby miec figurka taka jaka mi sie marzy to jeszcze daleka droga:-D:-D:-D:-D:-D:-D
blondi widze ze szalejesz,no ale dobrze nalezy sie.jak tam praca?co wogule tam robisz?
my jak zwykle caly dzien na powietrzu.
z rana poszlam z dawidkiem do parku na plac zabaw pozniej do domku na rosolek i do mamy pojechalismy na drugie danie:-)no i reszta dnia na placu zabaw:-):-):-)
niby fajnie ciepelko w koncu ale mnie ta pogoda bardziej zmulila,
dobrej nocy laseczki
ps.gdzie ta nasza lili?

reklama
I juz wszystko jasne!
otóz facet od ktorego wynajmujemy chce zm aienic sie z tymi ludzmi na mieszkania bo oni maja w centrum tak ulozone ze chce z niego zrobic sklep!
zachlanny na pieniadze.. dzis oswiadczyl ze wstepnie sa na TAK czyli daje nam 4 miesiace na wyprowadzenie sie.....
a dzis pod wieczor jeszcze potwierdzil zew 100% chca to nasze mieskzanko!
jestem zalamana... poryczalam sie i tyle! on chcial nam wynajac 4 pokojowe jak mnie na nie nie stac!
od urzedu miasta nie doczekam sie tak szybko tylko kilka lat......

zyc mi sie nie chce gdyby nie Julka kto wie co bym zrobila!!!!!!!

daffi kurde wspolczuje!!!

a my...
niedawno wrocilismy z festynu :-) w krzeszycach byl... super zaskoczona bylam, bo te nadmuchane materace do skakania za free byly :tak: Mlody zejsc niechcial z tego ;-) skakal i skakal.... az sie wkurzyalm bo pod koniec zaczely meszki mnie zrzerac (a musialam stac przy tej barierce z brzegu by mnie widzial) no i namawaialm z 30 min by juz wylazl... a ten ciagle tylko JECE NIE MAMA :dry: wkurzylam sie i powiedzialam PA PA i poszlam w bok niedobra jestem wiem ale strasznie mnie jadly meszki... no i mlody 1 minute bez mamy wytrzymal :sorry2: zaczol ryczec za mna :sorry2:
to byla szokujaca nauka dla mlodego ze jak mowie CHOC JUZ to ma isc :sorry2:
niedobra jestem co......

mialyscie keidys jak ja???? chyba po.r.a.b.al.o mnie ;-)
chlopaki posneli w sypialni, zamknelam ich i zaczelam sprzatac... nawet okna pomylam :sorry2: po ciemku ale dalam rade, ciekawe jakie efekty beda jutro rano hehehehe... ktoras jeszcze myla okna ok 23.00?? :-D
spac nie moge cos..... probowalam wtulic sie w mlodego ale taki cieply jest ze ucieklam na balkon na chwilke :sorry2:
White spi, stary spi, mlody spi... chomiki tylko szaleja...
Dzis w dzien jak wrpcilismy na obiad znalazlam w pokoju mlodego 6 os.... :eek::baffled: Zamkenlam okno bo za oknem normalnie chyba z 20 naliczylam :eek: i wybilam tych 6... Okna juz wiecej nie otowrzylam. Mieszkam na 3 pietrze, ostatnim boje sie ze gniazdo sobie robia gdzies :shocked2: zglosilam to juz panu palaczowi (co pali nam w piecu) i jak jutro bedzie to samo to strazakow zwywam....

no dobra nie smece wiecej....
DOBREJ NOCY LASKI ;-)

hej:-)
larvunia dobra jestes?ja o takiej godz przewracam sie na drugi bok,nawet jak juz ide spac to nie mysle o sprzataniu to jest moj czas i tyle w dupie mam wszystko:-):-):-):-)kurde kobieto ze ci sie chcialo:-D:-D:-D:-D
u mnie w domu osy jeszcze nie bylo,a ty nie masz tych siatek na okno?my musimy dawidkowi zakupic:-)
wogule to dawid wczoraj przesadzil,jeszcze niedawno chwalilam sie wam ze dawid sam zasypia w lozeczku wieczorem a wczoraj klade go spac o 20 bo wczesniej wstal zdrzemki a ten bunt bo spac nie chce.tak plakal ze po pol godz mialam juz dosyc wzielam go do naszego lozka a ten dalej spac nie chce wiercil sie widac ze spiacy ale mowie wam masakra,niewiem o co mu chodzilo,dopiero odplynal o 21-30:szok:masakra nigdy wczesniej sie tak nie zdarzylo,teraz im wiekszy to pewnie czesciej tak bedzie.
pogoda sie cos psuje..
do urzedu pracy musze isc ,mialam sie wstawic 2go ale zapomnialam:dry:
daffi biznes to biznes nic na to nie poradzisz,facet jest nie wporzadku ale co zrobisz jak chce kase zbijac:-D:-Da do mamy w najgorszym wypadku nie moglabys?do tego czasu pewnie cos znajdziesz

nie mam siatek i nigdy nie myslalam nad nimi.... trzeba bedzie cos pomyslec teraz.
jej pogoda sie psuje :dry: pada u mnie....
na 15.00 jade do lekarza z mlodym... az wymiotuje taki kaszel ma :-(

co do sprzatania... nie robilam tego BO MUSZE hehehe ale jakos mnie naszlo

Ostatnia edycja:
Dzien dobry...:-):-)
u nas wczoraj upal a dzis juz pochmurno i chlodno :wściekła/y::wściekła/y:

daffi szkoda gadac ale nic nie poradzisz nie lam sie przez 4 miesiace napewno cos znajdziecie :tak::tak:

larvunia kobito ze ci sie chcialo o 23 myc okna?? :szok: ja to tak jak marzena u mnie po 22 a jja juz kimam przewaznie :-D:-D
u nas tez ostatnio byly te dmuchane domki za darmoche a bylo ich mnostwo az sie zdziwilam jak to zobaczylam hehe..ale szymek nie lubi narazie na tym skakac wiec mam spokoj gorzej z mloda :tak:
a z tymi osami wspolczuje lepiej uwazajcie na dziadostwo :tak:

marzena zaczyna sie bunt u ciebie :-D:-D nie zartuje moze mlodemu nie chcialo sie jeszcze spac...zaraz to bedzie norma ze o tej porze bedzie dopiero zasypial...

co pichcicie dzis na obiad??
bo ja chyba zrobie jajo sadzone + kalafior z bulka nie mam weny...

ide cos wrzuce do galeri...

reklama
a moj jeszcze spi:szok:
moge zapomniec ze pojdzie spac po obiedzie:-D:-D:-D:-D
madzia i tu masz racje chyba ten bunt sie zaczyna,trzeba sie psychicznie przygotowac:-D:-D:-D:-D
osttanio zauwazylam ze ledwo sie uderzy i juz placze i sie przytulac chce a wczesniej tego nie bylo,no i wymuszanie sie zaczyna,staram sie to ignorowac ale czasem sie to nie udaje
ja dzis mam rosol jeszcze i schabowe ziemniaki kiszona kapusta,stardandowo obiad z wczoraj:-D:-D:-D:-Dja tak zawsze robie :-D:-D:-D:-D:-Dniechce mi sie codziennie cos innego gotowac:-D
zmykam bo sie budzi

Do góry