reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no pewnie... no ale jak ktos ma na umowie najnizsza krajowa te 1317zl ta watpie by jakis kredyt sensowny dostac... a ja nie musze miec wielkiego mieszkania wystarczy mi tak jak tu.... 2 pokoje i wsio cale mieszkanie ma 37m2 wiec nie tak zle..

reklama
daffi ja wiem ktory to,bo moja siostra tez wynajmowala u niego na swierczewskiego ten dom jak jedzie sie do sw.i tez dlugo tam nie pomieszkali.

kochana a mozesz mi zdradzic daczego tam nie pomieszkali? napisz mi w PW jak cos.....
kurcze przejde sie w poniedzialek do urzedu miasta i zloze wniosek o mieszkanie z urzedu... a co.. nalezxy sie nam cos od zycia... tylko pewnie poczekam kilka lat niestety... u nas wszystko jest bardzo ciezko dostac od urzedu.... marny taki zywot ale wazne ze jakies perspektywy sa..... marne bo marne ale niby po burzy wychodzi slonce.

czesc dziewczyny
ja tylko na chwile, u rodzicow jestesmy, opalilam sie hehe
przez najblizszy tydzien bede niezbyt czesto zagladac we wtorek jedziemy do sz-ina na te wyciecie migdalkow ale co i jak nie wiem jeszcze
trzymajcie za nas kciuki zeby wsio bylo ok:tak:

czesc laseczki:-)
widze ze nie mam za duzo do poczytania;-)
larvunia jak tam dzien minal?
daffi ja niewiem czemu sie wyprowadzili z tamtad ale jak bede gadac z siostra to sie zapytam,ale wydaje mi sie ze za male bylo bo oni nie mieszkali sami tylko zbratem mojego szwagra.ale ogolnie mieszkanie bardzo ladne:tak:
my po wypadzie rowerowym jak zwykle:-)
ciasteczko to ja trzymma kciuki za was:-)

Witam
Ciasteczko-3mam kciuki bedzie dobrze :D
Marzenka ale bedziesz miała figurke po tym rowerku fju fju tez by mi sie przydało.Bo sie zapasłam strasznie a najgorsze ze nie mam weny zeby z tym cos zrobic w ogóle ostatnio nic mi sie nie chce bez sensu wszystko
Dafi bedzie dobrze.A kolo jakis niepowazny tez bym siedziała do konca umowy na waszym miejscu no chyba ze masz w umowie ze obie strony moga rozwiązac umowe z 30dniowym wypowiedzeniem ja tak mam.

reklama
hey hi hello :)
ja sie witam i zmykam bo zaraz lece na dni gorzowa na Lady Punk :p
wczoraj bylam na Kulcie i bardzo fajnie bylo.grali super.
a po koncercie do przytocznej po malego...i pic piwka nie moge buuu :(
aha Ciacho trzymam mooocno kciuki :)

Do góry