reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
A co tak skromnie i tylko dzien dobry :confused:
MY wlasnie wrocilismy ze sklepu
ale ciepelko bylismy na krotki rekaw
smile.gif
smile.gif
..
a i sie ucieszylam bo dostalam dzis ze sklepu Takko nie wiem czy znacie ( sklep z ubraniami dla calej rodziny) kupon ze od 9-12 czerwca jak cos tam kupie to na wszystkie rzeczy dostaje 50 % rabatu
smile.gif
smile.gif

a to dlatego ze wstapilam do klubu Takko fajnie
smile.gif
wiec nie pogardze napewno cos kupie..:tak:.

hej laski
A ja chyba zaraz gonie po pływaczki i koło dla młodej i o 3 pojedziemy na basen a co?
Dostałam @ i kasy tez nie za dużo ale co tam ....
Miłego dnia laseczki

hej hooo:)
Magda zazdroszcze zakupow :)
ja siedze na allegro i marze sobie co bym mogla sobie kupic :pi porownuje ceny stanikow bo do nas przyszly super staniki z Gorsenii i widze ze oplaca sie kupic u nas :)
maly wlasnie sie obudzil
pozniej bede jszcze

hello:-)
blondi ja raczej wole nie marzyc hehe:-):-)
magda powiedz mi jaki rozmiar nosi szymek?chodzi mi doklandie o to jaki rozmiar nosza dzieci 2 letnie,bo moja siostrzenica miala urodziny i jutro wysylam jej paczke a chce widzilam fajne spodniczki na 110 ale niewiem czy to nie za duze by bylo;-)
dawid od rana marudny caly czas plakal marudzil szlochal mi juz nerwy puszczaly bo ile zmozna sluchac,teraz wztal i widze ze mu jzu lepiej
zmykamy na rower pogoda sie poprawila,u nas sloneczko:-)

reklama
czesc laski
czasu nie mialam wczoraj do 23 robilam sernik a dzisiaj z rana tort dala kolezanki
a przed 12 pojechalismy do moich rodzicow
se rece opalilam miala koszulke na krotki rekaw i tak mam rece opalone:-D:-D

Do góry