reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi moze jak dluzej postoi i calkiem tak na amen ostygnie bedzie dobry:-)
ja czasem lubie zjesc sernik ale nie moge bo zaraz chrzakam:-( dzisiaj wypilam kawe z mlekiem i katarek ehh.. pieprzona alergia

reklama
madzia no wlasnie bo ten fotelik niepsotykany jest,tu u nas takiego nie widzialam.
kurde ale ja jestem nie wyspana,polozylam sie o 17-30 i spalam tylko 10 min no nie moge zasnac i maqm stracha czy dam rade cala noc znow,
dobra znikam juz,trzeba sie szykowac ale fajnie bo moj mnie dzsi zawiezie ale powrot musze sobie skombinowac:crazy:zagadam z dostawca:-D

No młoda już śpi i wreszcie cisza. Wzięłam prysznic lekki myślałam że pomorze że się zrelaksuje ale brzusio nadal boli i krzyże trochę się dziś nastałam w kuchni:tak:

ciasteczko dzięki za otuche może faktycznie jutro będzie lepszy, mama to samo mi powiedziała że jak gorący to mokry:sorry2:

marzenka dziś też będzie ok w pracy, zobaczysz;-) a ty tak co dzień będziesz jakoś kombinować transport powrotny??

asieńka, daffi macie ode mnie zaproszenie na nk;-)

Jem sobie właśnie sałatkę ja to mam o której jadać kolacje a potem jakoś na żołądku ciężko:baffled: moja wina ale głód doskwiera... jutro mnie z rana szybkie porządki czekają ale jeszcze przed dłuższą nieobecnością moją jeszcze się z ranka przywitam:-)

Witaj Madzia;-)widzę reszta śpi chyba:-) Apropo duże całuski dla Szymusia i najlepsze życzonka dla niego w dniu 3 urodzin:*****
Ja dosłownie na moment zaraz biore się za porządki typu kurze, odkurzanie i jeszcze podłogi pomyje bo oni już się tam w Mogilnie szykują do wyjazdu...Dziewczynki zajrzę dopiero w niedzielę po południu jak moi pojadą także życzę wam pogodnego i miłego wekendu;-)miejcie się, buziolki:-D

Ostatnia edycja:
Larvunia ty spiochu :-D:-D..
ja juz po kawie spadam wyrko scielic i naszykowacx pyrki na obiad bo dzis mam zaplanowany dzionek :tak:
o 9:30 ide z mlodym do marketu jest cos dla dzieci jakies malowanie prezenty itp.wiec idziemy zobaczyc :-):-) a pozniej robimy sobie wycieczke tramwajem :-D ( mariusz zostawil mi dzis miesieczny) :tak:i jedziemy sobie kilka ulic dalej na sklepy a co...
kupilam wczoraj malego torcika i musze jechac swieczke mu kupic :tak:
po 13 ma wleciec znajomy na chwile a na 16 kumpela z corkami na torta wiec dzioenk dzis mam zajety :tak:

no nic ide wyrko scielic a mlody niech baje popatrzy narazi
e...:tak:

reklama
megi czyzby jakas kontrol do ciebie jechala?? ze tak sprzatasz ha ha :-D:-D
milych pogaduszek z rodzinka i udanego wekendu !!
!
:-)
:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry