reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
zem poprawila:-p, niewyspana jestem mloda przylazla w nocy myslalam ze ja udusze:dry:
zmykam bo ma tyle sprzatania i sie nie chce ale jak nie ja to nikt tego nie zrobi:no:

larvunia no nic nie robie:-D:-D:-D
poprostu robert brat mojego mowil zeby sie mna opiekowal :-D:-D:-Di pewnie ztego wzgledu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
za nieldugo idziemy na spacer a pozniej moze spanko albo czmychniemy na rower do mamy:-)trzeba isc na powietrze bo wczoraj ztego wszytskiego nigdzie nie bylam

Siemka,my juz w domu wycieczka udana :-D:-D
kupilam mlodemu majciochy w auta to juz jest happy i tylko je chce nosic :-):-)
teraz obiadek juz mi sie robi dzis rybka dla dzieci paluszki a dla nas z jakims nadzieniem :tak:
fajnie bo do szkoly isc nie musze dzis mariusz zabierze po drodze pyske wiec luzik...

dobra spadam bo za troche kumpel wdepnie to musze zdazyc z obiadem..

befatka dzieki :-):-) i reszcie tez raz jeszcze danks :-)

milego popoludnia dla was !!

no no madzinka ja widze ze tam ci sie lepiej zycie uklada:-D;-)chyba nie narzekasz cio?
my juz po spacerku,dobrze mi zorbil taki spacer glowa mnie nie boli i sie dotlenilam:-D
ciekawe co tam u madziareny slychac,,,,,,,,,czekam tylko na mojego z obiadem i idziemy wszyscy spac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a jutro chyba wolne:-D

Hej, hej, ja tak w przelocie pomiędzy garami a dzierganiem serwety ;-)
Sto lat, sto lat, dla Szymusia!!!!!!! Niech rośnie zdrowo i z uśmiechem na Twarzy!!!:-):-)
A ja dzisiaj mam humor do bani, niedosyć że pogoda depresyjna, to jeszcze pies mi narozrabiał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Stłukł uwielbiany przeze mnie mój najwspanialszy, jedyny i niepowtarzalny kubek do kawy!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A potem z suszarki z praniem ściągnął moją NOWĄ BLUZKĘ i zębami poszarpał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie wiecie jakie miałam nerwy, wrrrr.....
No i nic więcej nie dam rady napisać bo Ola zaraz mi laptopa rozwali:crazy::baffled: Koniecznie chce znowu patrzeć na tego kota z Larvuni suwaczka... grrr

aahh te kochane dzieciaczki nasze :-D
mnie prosze w nic nie mieszac :-D

nio a ja spieprzalam z lasu jak poparzona....
stanelam autkiem w lesie i wysadzialm mlodego zeby sie przejsc po lasku troche, tak niby zimno ale nie wieje wogole... wiec fajna nawet pogda na spacer... no obadalam sytuacje i wydawalo mi sie ze jest oki.... no my "dwa kroki" glebiej w strone lasu a tu nagle chmara robali, muszek i komarow na nas :szok::szok::szok: ale spierdzialalam... prawie butow nie pogubilam po drodze. MLodego pod pache i cheja... pies myslal ze to zabawa i po stopach mnie szczypac zaczela w biegu, no myslalam ze padne zaraz bo sie potkne... Malego wrzucilam do auta nawet go nie zapinalam bo w kolo samochodu nastepna chmara latala. Psa na sile do tylu i sama z muszkami w oczach (wszedzie sie pchaly!!!!) wskoczylam do auta. Zanim ruszylam to musialam z 10-20 wybic bo mlody krzyczal "mama tu sa! tu i tu!!!" zdazylo powlatywach ich troche.

badziewia pelno wszedzie :baffled:

reklama
Do góry