reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej. Ale sie rozpisalyscie :-) ja mam teraz urwanie glowy.. Martuska ostatnio taka zywa sie zrobila ze na moment nie moge jej samej zostawic :-) a na lozku sama to juz dawno nie byla bo moment i juz by byla na podlodze :happy2:

powiedzcie mi kiedy wasze dzieciaczki zaczely wstawac same w lozeczku?? bo moja kurcze juz sama lapie sie za szczebelki i staje :szok::szok: troche sie martwie o jej kregoslup czy aby nie za szybko to robi no ale ja jej do tego nie zmuszam tylko sama to robi.. a jak pod paszki sie ja zlapie to nozkami przebiera tak jakby chciala chodzic juz :-D pozycje do raczkowania tez ma juz wycwiczona tylko nie wie jeszcze jak to zrobic zeby sie poruszyc do przodu :-D z tego co wiem to oboje z M jak mielismy po 10 miesiecy to juz chodzilismy, wiec moze ona tez dlatego tak szybko sie rozwija??

a tu dwie fotki Marty ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Ale sie rozpisalyscie :-) ja mam teraz urwanie glowy.. Martuska ostatnio taka zywa sie zrobila ze na moment nie moge jej samej zostawic :-) a na lozku sama to juz dawno nie byla bo moment i juz by byla na podlodze :happy2:

powiedzcie mi kiedy wasze dzieciaczki zaczely wstawac same w lozeczku?? bo moja kurcze juz sama lapie sie za szczebelki i staje :szok::szok: troche sie martwie o jej kregoslup czy aby nie za szybko to robi no ale ja jej do tego nie zmuszam tylko sama to robi.. a jak pod paszki sie ja zlapie to nozkami przebiera tak jakby chciala chodzic juz :-D pozycje do raczkowania tez ma juz wycwiczona tylko nie wie jeszcze jak to zrobic zeby sie poruszyc do przodu :-D z tego co wiem to oboje z M jak mielismy po 10 miesiecy to juz chodzilismy, wiec moze ona tez dlatego tak szybko sie rozwija??

a tu dwie fotki Marty ;-)
w porownaniu do mojego chrzesniaka szybko... on ma 11 mcy i zaczal wstawac....

hello!
ja wrocilam z g-wa wlasnie
mlody zasnol w aucie i spi
ma zwykla wirusowke, przeziebienie.

no a co znowinek... na tajnym

Ostatnia edycja:
witam:-)
niuska moj sie zaczal podnosic jak mial niecale 8 miesiecy:-D:-D:-D:-D
ja jzu wykapana,dziwnie sie czuje wszyscy beda spac a ja w pracy,,ciekawa jestem jak bedzie jak mnie prz=yjma,zwlaszcza ze tam pracuje przyjaciel roberta (damiana brat) hehe i jzu gadali ze ma sie mna opiekowac:-D:-D:-D:-D

chyba sobie pospalas:tak: nocki sa ciezke najbardziej czlowiek zmeczony jest im blizej rana:-( ciezko jest sie przestawic ale na pewno sobie dasz rade najwazniejsze zebys pozniej mogla sie wyspac:tak:

Marzenka powodzenia w pracy z pewnością miło cię przyjmą:tak:

mi dzionek zleciał...zajrzę z rańca bo coś nie mam na nic ochoty idę się myć a potem zabieram się za kolacyje- tosty:-) mój już szykuje jakiś horror uff "piła 5";-) to papatki

reklama
Do góry