reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

BRY DZIEŃ:-) ALE POGODA:baffled: MY UCIEKAMY DO MIASTA ZAJRZE WIECZORKIEM, MIŁEGO DNIA;-)
MARZENKA TO SUPER ŻE NOCKA MINĘŁA OKI:-)
pA ZMYKAM...

reklama
Hello
Marzenka wiedziałam hehe:-Da jak atmosfera w pracy podobało ci sie?
Larvunia jak Marcelek sie czuje?
Ciacho kurde ze Tobie sie chce piec cos co chwile .Podziwiam
:-D:-D:-D:-D
U mnie tez niego w kolorze mleka i tak jakos nieprzyjemnie.Najlepiej bym z łózka dzis nie wyłaziła
Miłego dnia laski ide polezec z córcią
Megi ,Magda czesc

Cześć Kobitki! Ale mnie tu dawno nie było:sorry2: Internet działał jak na ropę i nie miałam cierpliwości czekać aż się stronka po 10 minutach otworzy....:crazy: Dziś nowy cykl się zaczął, mam nadzieję że już tak prędko mi net nie zwolni i że moje domysły że ktoś mi się pod niego podszywa się nie sprawdzą:dry:
No co za pogoda, załamać się idzie... Dla poprawy humoru rozpaliłam sobie w kominku, zrobiłam kawkę i tosty, i tak się grzeję coby nie zamarznąć;-) I robię dla teściówki na Dzień Matki obrusik na szydełku:-) A niech się cieszy kobieta;-) Pozdrawiam Was cieplutko i lecę Was troszkę nadrobić, bo nie na czasie jestem:zawstydzona/y:

o befatka :-D

ja dzis caly dzionek sama z mlodym, moj z nowu nadgodziny wali, ale chociaz dorobi i golej pensyjki nie przyniesie ;-)
mlody smara, ale juz mu tak z nosa nie leci strasznie jak na poczatku. Kaszle tez mniej, ale kaszle..

wiecie co...
bylam w wannie.., dzwonek do drzwi, wiec wychodze biegiem z wanny ubieram w locie szlafrok jednoczesnie drzwi od lazienki uchylam patrze a mlody juz drzwi otworzyl sam z zamku nawet!!!! Zszokowana zastyglam z wrazenia a listonosz puscil oczko i z textem, ze jak chce to moze mi plecy umyc :eek::eek::eek: No myslalam ze sie pod ziemie zapadne :unsure::unsure::unsure::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie wiem czy cos widzial z pod szlafroka bo mnie bardziej zszokowalo to ze mlody sam zamek otworzyc potrafil.... ale mine musialam miec niezla :sorry2:
Oczywiscie podziekowalam grzecznie ze sobie poradze sama :sorry2: i podpisalam polecony.

czesc lili
ale masz fajnie... ja zawsze marzylam o wlasnym kominku....eeehhh....
powiedz znalazlas te hurtownie??

Larvunia no to mialam ubaw ha ha :-D:-D a choc przystojny ten listonosz??:-D:-D
ale tak naparwde to chyba bym sie zapadla pod ziemie hehe...

a co do zamka mam to samo,musze zamykac drzwi na kluczi i chowac na polke zeby mlody nie siegnal bo tez sie ostatnio zdziwilam ze sam potrafi przekrecic,siedzialam przed kompem a on poszedl i odkluczyl :tak::tak:..zdolne te nasze male bestie hehe :-):-)...

czesc Lili !!! :-):-)

u nas tez zimno troche grzejniki odkrecilam co by sie w chalupie nagrzalo...:tak:

a ja z rana jak mocno lało mialam okno uchylone i cala noc tez ;-) zimnawo bylo ale ja wole spac jak chlodniej jest...
teraz mam okna pozamykane.... i srednio cieplo jest, ale mlody ma dlugi rekawek wiec jest loooozik ;-)

co do listonosza to taki przecietny jest... choc dla mnie za chudy :-D no i ten kucyk wstretny u niego bblleeeee.... heh ale udaje maczo bo zawsze ma okularki przeciwsloneczne na nosie NAWET DZIS błahahahahaha, no ale jak mnie zobaczyl to zalozyl je na glowe.... i oczy wybaluszyl :sorry2: Nie wiem ile ma lat... moze z 35-40.... a moze starszy?? nie mam pojecia

hehe dobre maczo :-D:-D..troche starawy jest :-D:-D ..
o boze jak ty tak mozesz spac z otawrtym oknem masakra..ja bym zamarzla :tak::tak:

dobra ide sie ubierac dzwonila sasiadka z klatki obok zebym na kawusie wpadla to lece dzieci sie pobawia a my pogadamy..a pozniej do szkoly po 12 wiec milego dzionka
:-)

hello:-D
dzieki laski ze we mnie wierzycie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pierwsza nocka za mna,nie bylo zle o spaniu to nawet nie myslalam nie wbylo czasu.
ale chyba najgorsze wtym wszytskim jest to jak sie wraca nad ranem do domu,w moi przypadku dzis spotkal mnie deszcz,na cale szczescie prawie cala droge nie jechalam sama wiec mniej sie balam, w domu bylam juz o 4-30 bo sie wczesniej wyrobilismy.troche sie przespalam a teraz juz trzeba sie zajac dawidkiem..
ale paskudna pogoda,wczoraj wypralam koc posciele i wszytsko mokre wisi na balkonie:crazy:

brawo! gratulacje! edzie super:)
wiedzialam ze dasz rade!:)

reklama
Larvunia no to mialam ubaw ha ha :-D:-D a choc przystojny ten listonosz??:-D:-D
ale tak naparwde to chyba bym sie zapadla pod ziemie hehe...

a co do zamka mam to samo,musze zamykac drzwi na kluczi i chowac na polke zeby mlody nie siegnal bo tez sie ostatnio zdziwilam ze sam potrafi przekrecic,siedzialam przed kompem a on poszedl i odkluczyl :tak::tak:..zdolne te nasze male bestie hehe :-):-)...

czesc Lili !!! :-):-)

u nas tez zimno troche grzejniki odkrecilam co by sie w chalupie nagrzalo...:tak:

fajnie..ja odkrecilam bo zamarzam a nie lubie w domu miec 5 warstw ubran na sobie..ale juz sie chyba sezon grzewczy skonczyl.. bo grzejniki zimne ze hohohho!

Do góry