reklama
D
daffodill
Gość
laski nadrukuje wam cos na tajnym.
Witam ponownie..
my po malym spacerku poszlismy do sklepu kupilam sobie i mlodemu bluzke :-):-)
przyszlo mi wezwanie na bilans dla szymka he mamy lekarza rodzinnego ruska wiec chyba jakos sie dogadamy
za godzine musze juz leciec po mloda do szkoly
czuje ze komputer nam nawala bo teraz znow odpalil dopiero za 5 razem szlag by go trafil pewnie ktoregos pieknego dnia nam sie rozpierdzieli na dobre ..
dobra ide poczytac co tam daffi nadrukowala
i zycze milego popoludnia !!!
my po malym spacerku poszlismy do sklepu kupilam sobie i mlodemu bluzke :-):-)
przyszlo mi wezwanie na bilans dla szymka he mamy lekarza rodzinnego ruska wiec chyba jakos sie dogadamy
za godzine musze juz leciec po mloda do szkoly
czuje ze komputer nam nawala bo teraz znow odpalil dopiero za 5 razem szlag by go trafil pewnie ktoregos pieknego dnia nam sie rozpierdzieli na dobre ..
dobra ide poczytac co tam daffi nadrukowala
i zycze milego popoludnia !!!
C
ciasteczko
Gość
szalejesz madzia, ale czasem trzeba sobie cos kupic zeby odreagowac
ja dzisiaj sobie kupilam spodenki cos w stylu hawaiskim:-) w takie bialo-zielono-brazowe maziaje
ja dzisiaj sobie kupilam spodenki cos w stylu hawaiskim:-) w takie bialo-zielono-brazowe maziaje
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
A kuku
C
ciasteczko
Gość
co tam megi porabiasz? ja juz 2 pralki prania wywiesilam i musze jeszcze sterte suchego ulozyc ale mi sie nie chce ale trzeba
blond_20
Czarownica
Witam
a ja pospalam sobie no ale ogarnelam dom, zrobilam pranie i zaraz bede obiadek jesc
a ja pospalam sobie no ale ogarnelam dom, zrobilam pranie i zaraz bede obiadek jesc
D
daffodill
Gość
co tam megi porabiasz? ja juz 2 pralki prania wywiesilam i musze jeszcze sterte suchego ulozyc ale mi sie nie chce ale trzeba
fajnie masz! ja zrobilam lepiej... z samego rana przyszykowalam w pralce ciuchy do prania i poszlam..... teraz mi sie o nich przypomnialo wchodze a tu zonk pralka otwarta... zapomnialam o tym ze trzeba proszek wsypac plynu dodac i wlaczyc pralke! a niech to a taka piekna pogoda i pranie juz suche by bylo! mloda nie ma juz w czym chodzic!
ale kupilam jej dzis sliczna kiecke na miescie i czapeczke beretke! no cudo! jak dla mnie 100zl za takie 2 rzeczy to przesada ale nie moglam sie oprzec! jak mloda wstanie to ja wystroje i podrzuce wam fotke do galerii
marzenka21
Fanka BB :)
hello
wpadlam tylko na chwilke,wlasnie mojego odprawilam z mlodym na rowerale dawid mial radoche jak damian zaczal jechac
kochane przepraszam ale nawet nie czytam co naskrobalyscie bo musze sie przespac.trzymajcie kciuki,dobra ide spac :-)
wpadlam tylko na chwilke,wlasnie mojego odprawilam z mlodym na rowerale dawid mial radoche jak damian zaczal jechac
kochane przepraszam ale nawet nie czytam co naskrobalyscie bo musze sie przespac.trzymajcie kciuki,dobra ide spac :-)
reklama
asienka.k1
Fanka BB :)
marzenka ja trzymam
Podziel się: