reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja troche sie wkurzylam bo kupilam te 2 bluzki na allegro pokazywalam wam ostatnio,jeszcze nie zostaly nawet wyslane a to juz tydzien :wściekła/y::wściekła/y:
i baba wczoraj mi pisze ze nie ma tych kolorow ktore wybralam :wściekła/y::wściekła/y:
ani tej z krotkim rekawem ani tej z dlugim bezsensu !! a w aukcji byly podane ze sa wszystkie ...
z tych co mi wypisala to nie podobaja mi sie,wiec napisalam jej ze chce zwrot kasy !!!
mam nadzieje ze mi ja odda,a do tego patrze ze kobieta ma zawieszone konto na allegro !!:wściekła/y::wściekła/y:wiec chyba cos tu nie tak...pierwszy raz mam taka sytuacje a kupilam juz sporo na allegro i mam malego stresa..

jak kupilam lezaczek fisher price to byl w domu po 2 dniach i to w tym samym czasie co bluzki ktore do dzis nie wyslala jeszcze a po tygodniu pisze ze nie ma tych kolorow troche to dziwne...:baffled:

reklama
Witajcie... ja sie dzis wyspalam:)
ale bez dziwacznych snow sie nie obylo...... ajc masakra jakas totalna.. dzis przeszly wszystko ahahha..
no ale mloda dala pospac az do teraz:):):):)

hello:-D
ja jzu od 5 nie spie,zly humor mam do tego okres brzuch napierdziela...no i stres,dzis wielki dzien dla mnie..
a jeszcze do tego zeby dawidowi zeby ida
masakra
trzymajcie kciuki za mnie

marzenka bedzie dobrze :-), trzymam kciuki:tak:
pewnie marudzi bo swedzi i boli wspolczuje wam, oj żeby tak one wychodzily u wszystkich dziec bez objawow,
u straszej tak mialam ze nawet nie wiedzalam co i jak a juz byly:tak:

chyba sie zmowilysmy bo prawie wszystkie wyspane:-D:-D

Marzenka trzymam kciuki i powodzenia zycze w pracy !!!!

ja zmykam pranie wieszac i wyrko scielic mlody wstal...:-)
:-)

Dzień dobry w słoneczny dzionek;-)też pospałyśmy do ok 8. Ostatnie pare dni Zuzanka śpi mi dłuzej mimo że mój od 6 krąży po domu szykując się do pracy:-) Wczoraj byliśmy w interku na zakupach znów kasa poszła ah:no: ale co potrzeba to trzeba kupić:sorry2:Dziś na 16 lecę znów do starszej pani znów jakieś zlecenie:-D ale za to wekend wolny pojutrze rodzce się zjeżdżają...także nie zajrzę raczej przez sobote i niedziele tutaj, dopiero pod wieczór w niedziele jak mój będzie rodzców odwoził:happy2:
Marzenka pewnie odsypia:tak:
daffodil pytałam siostrę o te włosy przedłużone ona je normalnie myje, prostuje mówiła że raczej wszystko można:tak:nawet jakieś kosmetyki pielęgnacyjne stosuje wszystko

Zjem zaraz jakieś śniadanko i mykne o 10 do miasta, zahaczę o netto i wstąpie do psiapsióły...

Ostatnia edycja:
kurde!
pierwsze dziabniecie mialam w nocy ggerrrrrr.....
ugryzla mnie blać w noge i teraz swedzi!!!
wkurzylam sie i poszlam na nia w sypialni polowac!
no i dumna jestem z siebie, bo upolowalam i ZABILAM :angry::-D
j.e.b.e.n.e komarzyce :wściekła/y:

reklama
Do góry