reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka dasz rade wierzymy w Ciebie hehe Pierwszej nocy bedziesz pewnie tak podekscytowana ze szybciutko zleci.Mój Kotek tez juz pojechał;:(

Ostatnia edycja:
reklama
no dobra to jak nikogo nie ma to ja tez spadam, narx.
Milego dnia , slonecznego ! (bo jak narazie u mnie leje deszcz )

Dzien dobry!! my juz wszyscy na nogach,ech nie chce mi sie tak szybko wstawac...
pogoda dzis do dupy zimno i pochmurno...:tak::tak:
marzenka jak bylo??? pewnie juz odsypiasz hehe...

uciekam kawke zrobie i jak syn mnie wpusci to wroce haha :-)
:-)

hello:-D
dzieki laski ze we mnie wierzycie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pierwsza nocka za mna,nie bylo zle o spaniu to nawet nie myslalam nie wbylo czasu.
ale chyba najgorsze wtym wszytskim jest to jak sie wraca nad ranem do domu,w moi przypadku dzis spotkal mnie deszcz,na cale szczescie prawie cala droge nie jechalam sama wiec mniej sie balam, w domu bylam juz o 4-30 bo sie wczesniej wyrobilismy.troche sie przespalam a teraz juz trzeba sie zajac dawidkiem..
ale paskudna pogoda,wczoraj wypralam koc posciele i wszytsko mokre wisi na balkonie:crazy:

o jestes !! pisalysmy w tym samym czasie hehe..
to fajnie ze szybko ci zlecialo...i bylo ok..teraz juz z gorki hehe
:-)
:-)..

hej leseczki:-)
pogoda jest doopowata:dry:
marzenka to swietnie ze pierwsza nocka udana, pewnie jeszcze z 2 razy pojdziesz spac:-)

reklama
mialam isc na zakupy, kupic cukier brazowy itp. bo chce upiec ciasteczka owsiane
ale w taka pogode to zbytnio mi sie nie chce:sorry2:

Do góry