reklama
magda idz z jakims polakiem ktory kuma conieco
tzn.ta pani laryngolog to polka wiec spoko :-):-)
tylko w rejestracji jest niemra,ale ja mam juz zaklepany termin na dzis ...wiec za duzo gadac nie bede musiala ale i tak sie sterusje
łłłłłłłłeeeeeee dasz rade ;-)
mam nadzieje :-)
a Marcelo spi jeszcze??
my za tydzien w srode smigamy do Polski fajnie ciesze sie,w koncu przywioze sobie polsat cyfrowy bo ta niemiecka telewizja to juz zygam
tjjaaaa chcialabym ;-) od 6.00 buszuje po chalupie teraz sniadanko je sobie a ja jeszcze w pizamce smigam... nic mnie sie niechce
heheh tez bym wziela cos polskiego tam bo bym fiksowala ;-)
Widze ze szymcio urodzinki ma niebawem... wyprawiasz mu impre?? tu czy w PL?
heheh tez bym wziela cos polskiego tam bo bym fiksowala ;-)
Widze ze szymcio urodzinki ma niebawem... wyprawiasz mu impre?? tu czy w PL?
a moj dalej spi normalnie szok !!! tak dlugo spi tylko u nas w lozku u siebie to wstaje o 7..dziwne...
taa..urodzinki ma zaraz to juz trzecie masakra jak szybko zlecialo...:-):-)
i nie wyprawiam nie robie impry powiedzialam ze zabiore dzieciaki do mc donalda i wsio :-):-)..oni to lubie hehe..:-)
a do Polski jade na chrzciny wiec tam mnie czeka impra
taa..urodzinki ma zaraz to juz trzecie masakra jak szybko zlecialo...:-):-)
i nie wyprawiam nie robie impry powiedzialam ze zabiore dzieciaki do mc donalda i wsio :-):-)..oni to lubie hehe..:-)
a do Polski jade na chrzciny wiec tam mnie czeka impra
milej zabawy wiec :-)
dzieki dzieki :-):-)
juz wstal moj szatanek i wola juz bajki auta wrr..j to mam przegrane
reklama
D
daffodill
Gość
Laseczki a ja mam do was pytanie.....
mam zamiar isc za tydzien na przedluzenie wlosow... powiedzcie mi czy ktoras z was juz to robila???? zanim to zrobie wolalabym wiedziec jaka pielegnacja jest takich wlosow i co wolno a czego nie...... bo jak bedzie za duzo zakazow to chyba zrezygnuje.....
mam zamiar isc za tydzien na przedluzenie wlosow... powiedzcie mi czy ktoras z was juz to robila???? zanim to zrobie wolalabym wiedziec jaka pielegnacja jest takich wlosow i co wolno a czego nie...... bo jak bedzie za duzo zakazow to chyba zrezygnuje.....
Podziel się: