reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam kobietki
Daffi, Ciasteczko- ja tez lubie bollywod a ten akurat mam na płycie ;) Moj P. sie smieje bo zawsze rycze na tych filmach ale i posmiac sie mozna.
a jak tam po majowce??

Witam kobietki
Daffi, Ciasteczko- ja tez lubie bollywod a ten akurat mam na płycie ;) Moj P. sie smieje bo zawsze rycze na tych filmach ale i posmiac sie mozna.
a jak tam po majowce??

dokladnie.. ja pół fiolmu smialam sie a pol plakalam.. ja ta 1 czesc musze sobiesciagnac bo dwie nastepne mam ale jednak ta mi sie najbardziej podoba:)

witam sie i ja..
jakos nie najlepiej sie dzis czuje.. glowa mnie boli zle spalam...
coraz to wieksze koszmary mi sie snia.. dzis jakies bzdury ze ktos strzelał do mnie i meza...
szok niech on wraca bo ja oszaleje bez niego.....
a najgorsze jest to ze musze isc dzis do miasta!!!!!!!!

reklama
daffi a Wy pierwszy raz sie rozstaliscie na tyle?? straznie przezywasz... choc ja bylabym nie lepsza... :sorry:

Do góry